„Bus plus” dopune za maj od danas

0
Busplus ulaz na prednja vrata

NextWEB hosting
NextWEB hosting

Dopuna personalizovanih „bus plus” kartica za maj počinje u četvrtak, 25. aprila. Korisnici javnog prevoza u Beogradu svoje kartice mogu da dopune na 1.986 mesta, a od sada mogu i da pristupe mapi prodajne mreže preko sajta www.busplus.rs.

Prikaz prodajnih mesta na mapi grada Beograda i pretraživanje po opštini i nazivu ulice daje mogućnost putnicima da se informišu o najbližem prodajnom mestu . Nakon odabira adrese, na mapi se, osim ciljanog mesta, prikazuje još pet najbližih objekata gde se mogu dopuniti „bus plus” kartice.

Otvaranjem više od 250 prodajnih mesta u „Maksi” supermarketima i „Mini-Maksi” objektima u aprilu, proširena je prodajna mreža za kupovinu i dopunu „bus plus” kartica.

Prodajna mesta na kojima je moguće izvaditi ili produžiti elektronske povlastice nalaze se u „Beograđanki” (Masarikova 5), GSP-u (Skenderbegova 47), TC „Trg republike”, Deligradskoj 10 „Tempu” (Viline vode bb), Obrenovačkom drumu 3, auto-putu za Zagreb 35, MTS-u (Bulevar umetnosti 16a), Obilićevom vencu 2 i „Lasti” – Glavna autobuska stanica, Mladenovac, Obrenovac, Lazarevac, Barajevo, Sopot.

Za sve informacije o kupovini i dopuni karata građanima je na raspolaganju služba Korisničkog servisa „Bus plusa” putem telefona 011/7155-155. Aktuelni cenovnici dopuna mesečnih i pojedinačnih karata dostupni su na sajtu www.busplus.rs.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR