ODRŽAN RADNI SASTANAK OK KP GROCKA

0
803
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Posle gotovo dve godine od formiranja opštinskog komiteta KP u Grockoj, članstvo te organizacije odlučilo je da izabere novo rukovodstvo. Posle višečasovne rasprave članovi komiteta su gotovo jednoglasno za predsednika izabrali Dobricu Veljović iz Grocke, za njegovog zamenika Nemanju Milenković iz Vinče i za novog sekretara komiteta izabran je Jovica Kuzmanović iz Pudaraca.

Novo rukovodstvo dalo je obećanje svojim članovima da će dati sve od sebe da unapredi rad komiteta i postavilo sebi za cilj da na sledećim izborima uđe u SO Grocke, što je složićete se osnovni cilj svake političke organizacije. Ali ne da uđemo u SO kako bi se tamo šepurili kao drugi odbornici koji godinama defiluju kroz tu ustanovu, već  da se konačno u njoj čuje glas običnog naroda, jer to je jedina svrha postojanja te ustanove! Spoj maldalačkog entuzijazma i vizije budućnosti  sa mudrošću i iskustvom starijih koje je objedinjeno u izboru novog rukovodstva, daje nam za pravo da se nadamo uspehu i blistavoj budućnosti ne samo našeg komiteta već čitave opštine. A da bih ostvarili sve to, da bi došli do konačne pobede, moramo izabrati pravi put, a mi znamo da je jedini i pravi put ka tome samo preko srca običnog čoveka!

A kako nam 1. Maj kuca na vrata, OK KP Grocka želi da svojim sugrađanima poželi srećan prazinik rada ali i da saopšti:

“ 1. Maj nije praznik za koji se roštilja i prežderava i izlazi u šume kako bi se provodili! To je dan kada radnici i svi oni koji žive od svog rada trebaju da izađu na ulice i bore se za bolje uslove rada, da se bore za svoja prava i pokažu da običan čovek nije sluga gospodara i da njegovi lanci mogu lako da se slome ako se radnici ujedine! To je 1. Maj, a ne prase na ražnju!”

 

“Vaš OK KP Grocka”   SLUŽIMO NARODU!

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR