Održan sastanak udruženja „Za bolji život“

0
809
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Danas sa početkom u 17 časova u restoranu „Svrati Bato“ održan je prvi radni sastanak rukovodstva i članova udruženja „Za bolji život“.

Na sastanku je prisustvovalo je 20-tak članova sa gostima.

Predsednik udruženja Goran Stojanović je otvorio sastanak i upoznao članove sa planovima udruženja i izrazio zadovoljstvo brojem prisutnih, a posebno mladih koji podržavaju ideje udruženja, dok je zamenik predsednika Vladimir Jevtić naglasio da je u pitanju nevladina organizacija koja će se baviti ostvarivanja ciljeva u oblasti razvoja civilnog društva, razvoja demokratije i građanskog društva, razvoja ekologije i ekološke svesti, razvoja sela i poljoprivrede, pomoći manjinskim grupama, humanitarne i socijalne pomoći, razvoja bolje informisanosti građana.

U otvorenom i iskrenom razgovoru, članovi su se osvrnuli na probleme opštine, kao i na moguće rešavanje istih u saradnji sa relevantnim društvenim subjektima.

Od osnivanja ideje udruženja do sada podržalo je oko 300 građana. Iz udruženja napominju da je sajt u pripremi i da će uskoro biti aktivan, a da sve podatke o udruženju mogu naći na sajtu APR.

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR