“Večera na nebu” i u Srbiji

0
NextWEB hosting

U Srbiji se od 16. do 19. maja prvi put organizuje “Večera na nebu” na kojoj će 22 osobe imati priliku da na luksuznom stolu neobične konstrukcije na visini od 50 metara probaju gastronomske specijalitete.

Zainteresovani će moći da se prijave za učešće na pultu koji će biti otvoren u tržnom centru Delta siti, inače organizatoru tog događaja.

 

Cene “Večere na nebu”, koja je, kako je saopšteno, već obišla mnoge svetske metropole, poput Londonda i Sidneja, kreću se od 100 evra po osobi za branč opciju do večere za koju je potrebno izdvojiti 220 evra. Ručak košta 170 evra po osobi, a šampanjac i koktel po 70 evra.

 

 – Neobična konstrukcija sa luksuznim stolom za 22 osobe nalazi se na čak 50 metara visine i na potpuno bezbedan način nudi nezaboravno iskustvo, obrok među oblacima. Uz prekrasan pogled na panoramu grada i uživanje u specijalitetima vrhunskog kuvara ovo će definitivno biti dešavanje koje se dugo pamti – izjavila je marketing menadžerka Milena Maksić.

 

Događaj se organizuje na platou ispred Delta sitija u Beogradu, a hranu za “Večeru među oblacima” pripremiće šef kuhinje hotela “Square Nine” Goran Kovačić.

 

“Večera na nebu” je do sada obišla više od 30 zemalja i dobila zvanično ovlašćenje u SAD, Australiji, Južnoj Africi i Evropi.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

4 × 1 =