Zelena radionica u Grockoj

0
NextWEB hosting

Centar za kulturu Grocka, u saradnji sa Sekretarijatom za sport i omladinu, magazinom Nacionalna Geografija i Srednjom školom Grocka, organizuje dvomesečne radionice namenjene srednjoškolcima.

Osmišljene su kao neformalna predavanja sa praktičnim vežbama i imaju za cilj da polaznike upute u osnove tehnike i veštine kojom se bave.
Radionice će se održavati tokom druge polovine aprila, maja i prve polovine juna. Participacija za jednu radionicu je 1.000 dinara na mesečnom nivou. Materijal za radionice je obezbeđen.
Plan rada radionica možete videti na sajtu Centra za kulturu.

Radionica strip-murala

Kroz radionicu polaznici će se upoznati sa razvojem tehnika, stilova i namena murala kroz istoriju umetnosti. Takođe će ulepšavajući neposrednu okolinu u kojoj žive imati priliku da razviju svest o sopstvenoj ulozi u lokalnoj zajednici. Radom u grupi i na zajedničkom projektu moći će da kroz kreativan proces nauče kako da ispoljavaju svoju individualnost istovremeno sarađujući sa drugima na istom cilju. Krajnji rezultat radionice je zajednički mural na javnoj površini.

Obe radionice su deo projekta Festival Zelene Kulture koji organizuje Centar za kulturu Grocka od 5. do 9. juna 2013. Zbog toga teme radionica biće povezane sa ekologijom i očuvanjem životne sredine.
Prezentacije radionica i izložbe radova nastalih na njima biće organizovane tokom festivala.

Obe radionice finansijski je podržao Sekretarijat za omladinu i sport Grada Beograda.

Radionice murala:

Prvi termin radionice  će se održati u Rančićevoj kući (Centar za kulturu Grocka) u Grockoj, u subotu, 27. aprila, od 11:00 do 14:00, a ostali termini biće dogovoreni sa polaznicima.

Foto radionica:

Prvi termin radionice će se održati u Galeriji 11 (galerijskom prostoru Gradske biblioteku u Grockoj), u subotu, 27. aprila od 11:00 do 14:00, a ostali termini biće dogovoreni sa polaznicima.

Prijave u toku

info@kulturagrocka.rs (Centar za kulturu Grocka),

katarina.jankovic@kulturagrocka.rs (Каtаrinа Јаnković) и

064/6423687 (Каtаrinа Јаnković).

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

twenty + 6 =