JP “ Vodovod i kanalizacija“ Grocka preuzelo održavanje kanalizacione mreže u naseljima Vinča, Leštani i Kaluđerica

0
1635
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Obaveštavaju se građani naselja Vinča, Leštana i Kaluđerice da je dana 15.05.2013.god. odlukom Opštinskog veća, Javno preduzeće “Vodovod i kanalizacija“ Grocka preuzelo na upravljanje i održavanje kanalizacionu mrežu tih naselja. JP Direkcija za izgradnju opštine Grocka nije više u mogućnosti da izdvaja novčana sredstva za održavanje iste.

Preuzimanje i održavanje kanalizacionih sistema podrazumeva izlazak specijalnog vozila “Woma“, odvođenje otpadnih voda i svih dodatnih radova na uličnoj mreži. Cena po domaćinstvu iznosi 243,43 din.

Korisnici koji imaju ugovor sa JP Direkcija za izgradnju opštine Grocka smatraju se legalnim, a korisnici koji nemaju ugovor, a priključeni su na kanalizacionu mrežu, pozivaju se u roku od 15 dana da se jave u prostorije JP Vodovod i kanaliѕacija Grocka ul. Petra Drapšina br.21 u Grockoj ili u Lešanima ul Maršala Tita br.64 radi legalizacije i sklapanja ugovora o međusobnim pravima i obavezama, a radi održavanja kanalizacionog sistema. Ovim povodom službenici našeg preduzeće obićiće domaćinstva u ovim naseljima i upoznati građane sa uslovima.

Svi oni koji u predviđenom roku ne sklope ugovor sa JP “Vodovod i kanalizacija“ Grocka biće isključeni i moraće naknadno da legalizaciju priključka uz svu potrebnu dokumentaciju i novčanu nadoknadu.

Mole se građani da redovnim izmirenjem svojih obaveza omoguće normalno održavanje kanalizacije.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR