Održan Uskršnji turnir u Basketu „3 na 3“ u Boleču

0
NextWEB hosting

U organizaciji Kancelarije za mlade Grocka, u nedelju, 5 maja održan je Uskršnji turnir u basketu “3 na 3” na sportskom igralištu u Boleču. Na turniru je učestvovalo deset ekipa sa teritorije naše opštine koji su se u takmičarskoj atmosferi fer-pleja nadmetali za neku od prve tri nagrade.

Takmičenje je ispratilo oko stotinak ljubitelja basketa bodreći svoje favorite. Treće mesto osvojila je ekipa “Majstori” pobedom nad četvrtoplasiranom ekipom “Kampones”. U finalu su se nadmetale ekipe “Frateli” i “Stodmajer” koje se završilo pobedom “Fratelija” rezultatom 16:12.

Tri prvoplasirane ekipe dobile su pehare, diplome i brendirane majice. Ekipa “Majstora” je za osvojeno treće mesto dobila loptu kojom se igrao turnir, “Stodmajer” su za osvojeno drugo mesto dobili novu loptu za basket, a ekipa “Frateli” kao pobednici, dobila je novčanu nagradu i večeru na splav restoranu “Sjaj”. Kancelarija za mlade se zahvaljuje takmičarima , ekipama “Feniks”, “Ekipa”, “BGK”, “Brigate”,”Bona fides” i “Končar” i prijateljima turnira: autoservisu “Darko 74”, autošopu “Miša”, i vulkanizerskoj radnji “Tigar junior”.

Kancelarija za mlade je izašla u susret mladima iz Boleča i uoči turnira uredila igralište gde je između ostalog postavljena i zaštitna ograda kako lopta ne bi završavala u obližnjem potoku, što je do sada bio čest slučaj. Kako nam je rekao novi koordinator KZM Stefan Milojević, nastaviće se sa organizovanjem ovakvih sportskih manifestacija i u narednim mesecima, i biće uključeni i ostali sportovi.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

19 − six =