Održan Uskršnji turnir u Basketu „3 na 3“ u Boleču

0
3107
NextWEB hosting
NextWEB hosting

U organizaciji Kancelarije za mlade Grocka, u nedelju, 5 maja održan je Uskršnji turnir u basketu „3 na 3“ na sportskom igralištu u Boleču. Na turniru je učestvovalo deset ekipa sa teritorije naše opštine koji su se u takmičarskoj atmosferi fer-pleja nadmetali za neku od prve tri nagrade.

Takmičenje je ispratilo oko stotinak ljubitelja basketa bodreći svoje favorite. Treće mesto osvojila je ekipa „Majstori“ pobedom nad četvrtoplasiranom ekipom „Kampones“. U finalu su se nadmetale ekipe „Frateli“ i „Stodmajer“ koje se završilo pobedom „Fratelija“ rezultatom 16:12.

Tri prvoplasirane ekipe dobile su pehare, diplome i brendirane majice. Ekipa „Majstora“ je za osvojeno treće mesto dobila loptu kojom se igrao turnir, „Stodmajer“ su za osvojeno drugo mesto dobili novu loptu za basket, a ekipa „Frateli“ kao pobednici, dobila je novčanu nagradu i večeru na splav restoranu „Sjaj“. Kancelarija za mlade se zahvaljuje takmičarima , ekipama „Feniks“, „Ekipa“, „BGK“, „Brigate“,“Bona fides“ i „Končar“ i prijateljima turnira: autoservisu „Darko 74“, autošopu „Miša“, i vulkanizerskoj radnji „Tigar junior“.

Kancelarija za mlade je izašla u susret mladima iz Boleča i uoči turnira uredila igralište gde je između ostalog postavljena i zaštitna ograda kako lopta ne bi završavala u obližnjem potoku, što je do sada bio čest slučaj. Kako nam je rekao novi koordinator KZM Stefan Milojević, nastaviće se sa organizovanjem ovakvih sportskih manifestacija i u narednim mesecima, i biće uključeni i ostali sportovi.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR