Ritopek: Tarapana na kvantaškoj pijaci

0
NextWEB hosting

Prema nezvaničnim informacijama, saznali smo da su danas građani Ritopeka bili izloženi neviđenoj torturi od strane rukovodstva i radnika JKP Grocka.

Danas su radnici JKP Grocka su pokušali da naplate pijačnine na kvantaškoj pijaci u Ritopeku što je izazvalo gnev građana-prodavaca na pijaci. Građani smatraju da je ovaj pokušaj naplate pijačnine nelegalnim i uvredljivim.

Naime veliki broj radnika komunalnog je došao kako bi naplatio ulaz na kvantaš. Ovo je izazvalo reakcije tako da su radnici naplatili samo jednom čoveku iz Vinče koji nije znao o čemu je reč. Prema tvrdnjama očevidaca bilo je bar 30 traktora u pijaci. A na strani naroda je bio i Miladin Sapundžić, funkcioner SPS.

Zvaničnog stava vlasti nema, ali se zna da je rukovodstvo na čelu sa direktorom Bukvićem prisustovalo događaju i da su razgovarali sa građanima i da su postigli dogovor o tome da se ubuduće pijačnina plaća.

Već smo ranije pisali o problemima vezano za kvantašku pijac u Ritopeku koje možete pogledati ovde http://grockainfo.us/ritopek-ciji-je-kvantas/

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

nine + 13 =