Boleč proslavio Spasovdan

0
1363
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Boleč 13.06.2013 godine svečano je proslavilo seosku slavu Spasovdan, u 9,00 časova u crkvi Vaznesenja Gospodnjeg održana je liturgija povodom ovog velikog praznika.

Nakon završene liturgije, pravosveštenstvo i građani krenuli su u litiju kroz naselje Boleč obilazeći i osveštavajući svete zapise.

Spasovdan je veliki dan za žitelje Boleča i toga dana se organizuje mnoštvo različitih dešavanja kao i vašar na sportskim terenima, za ovaj praznik i JKP Grocka je dao svoj doprinos renovirajući dečiji parkić koji se nalazi na samom ulazu na sportske terene,

U prepodnevnim časovima organizovana je kros trka od sportskih terena do crkve, prepodne su organizovani turnir u šahu i prijateljska fudbalska utakmica na stadionu FK Boleč, a dan je krunisan koncertom KUD Boleč koje je održano u prepunom Domu kulture.

Na koncertu su bili prisutni Predsednik Skupštine opštine Grocka Spasoje Živanović, zamenica predsednika opštine Jasmina Mandić, zamenica predsednika Skupštine Dušica Nikolić i članovi vopštinskog veća.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR