Sin folkera Rikija Lugonjića direktor hotela „Beograd“!

0
931
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Sin Rikija Lugonjića dobio posao direktora bez završenog fakulteta.

Goran Lugonjić, sin poznatog folk pevača Rikija Lugonjića, postavljen je za direktora hotela„Beograd“, koji pripada „Želturistu“. Njegov dolazak na tu funkciju naljutio je mnoge u toj firmi, posebno zato što novi direktor nije završio fakultet, tvrdi izvor Kurira.

Težak posao

– Toliko ljudi s diplomom fakultetima čeka posao, a direktor hotela „Beograd“ postao je neko ko nije završio fakultet. Upisao je Ekonomski i posle prve godine odustao. Sramota je šta se dešava u ovoj našoj zemlji. Goran Lugonjić je sin tamo nekog pevača i on može da dobije posao bez problema. Bio je presrećan kad je dobio posao, a ne zna šta ga čeka tamo. Najgore od svega je to što će se on izvlačiti koliko god bude hteo – kaže izvor Kurira.

Goran Lugonjić nam je potvrdio da je postao direktor, ali je takođe potvrdio i da nije završio fakultet.
– Postao sam direktor i baš sam se snašao u tom poslu. Godinama sam radio sličan posao, tako da mi ovo uopšte nije teško palo. Međuljudski odnosi i rad s ljudima uvek su mi išli od ruke – kaže Lugonjić.

Završio višu školu

On dodaje da je krenuo na Ekonomski fakultet, ali da je još u prvoj godini isti napustio.
– Nisam završio prvu godinu, pa sam prešao na Višu poslovnu školu. Tu sam diplomirao i sad sam upisao master. Sledeće što mi je u planu jeste da upišem magistraturu na političkim naukama – kaže Lugonjić.

Inače, Goranov otac Riki Lugonjić prošle godine je počeo da gradi političku karijeru i postao je član Opštinskog odbora SNS u Grockoj, a do prošle godine je sadašnji direktor „Železnice Srbije“ Dragoljub Simonović bio predsednik opštine Grocka. U poslednje vreme kruže priče kako je, otkako je postao direktor, počeo da zapošljava samo svoje ljude.

Zovu me samo za plate

Pozvali smo Dragoljuba Simonovića da proverimo da li on nešto zna o Lugonjićevom zapošljavanju.
– Ne znam ništa o tome, ja nemam ovlašćenja da bilo šta odlučujem o toj firmi. Zovu me jedino kad treba plate da im se isplate – kaže Simonović.
Podsetimo, osnivačka prava „Želturista“ od 2005. preneta su na Vladu RS, ali je ovo preduzeće i dalje zavisno društvo „Železnica Srbije“.

izvor: kurir

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR