Suzbijanje komaraca od 15. do 18. juna

0
870
NextWEB hosting
NextWEB hosting

U zavisnosti od vremenskih uslova, Sekretarijat za zaštitu životne sredine planira od danas do 18. juna akciju suzbijanja odraslih formi komaraca uređajima sa zemlje. Danas će akcija biti organizovana na levoj obali Dunava (Ovča, Borča, Kotež, Krnjača, Kovilovo, Vrbovska i Padinska skela) i u opštinama Zemun (Batajnica, Zemun polje, Galenika, Plavi horizonti i Altina) i Surčin (Dobanovci i Ugrinovci).

U nedelju će se suzbijanje komaraca obavljati u delovima opština Rakovica, Čukarica, Zvezdara i Voždovac (Umka, Ostružnica, Moštanica, Železnik, Banovo brdo, Petlovo brdo, Žarkovo, Banjica, Konjarnik, Braće Jerković, Mali i Veliki Mokri Lug i Spomen-park u Jajincima), a u ponedeljak u svim blokovima u Novom Beogradu sa priobaljem Save i Dunava, na Adi Huji, Lešću, u Višnjičkoj banji, na Adi Ciganliji, Dorćolu, Banjici, Topčideru, u Zvezdarskoj šumi i Mirijevu.

Akcija se završava u utorak, kada će biti organizovana u Velikom Selu i Slancima, Leštanima, Vinči, Grockoj, Ritopeku, Boleču, Lazarevcu, Mladenovcu, Barajevu, Rušnju, Pinosavi, Zucu.

Subijanje komaraca planirano je od 19 do 23 časa.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR