Potraga za tinejdžerom, koji je nestao u Dunavu, još uvek traje!

0
836
NextWEB hosting

Stefan Jelenčić (17) iz Grocke, koji je preksinoć nestao na Dunavu kod Grocke, kad se prevrnuo čamac u kom je bio s dvojicom drugova, još nije pronađen.

NextWEB hosting

Stefan Jelenčić

Stefan Jelenčić | Foto: facebook

Iako je najavljeno, rečna policija nije danas tragala za srednjoškolcem, već su to činili njegov otac, prijatelji i lokalni alasi. Za sinom traga i Zoran Jelenčič zvani Čupa Bajker, poznati bajker iz Grocke, koji je na svoj fesjbuk profil postavio njihove zajedničke slike, ispod kojih je napisao: “Nema više mog Stefana…” i “Samo još da su date istinite informacije o događaju, možda bi ga do sada i pronašli… Dok drugi lažu ja mog sina više nemam…”.

Stefan Jelenčić

Još uvek nije pronađen | Foto: facebook

Stefanova majka Slađana i mlađi brat i sestra veruju da je on još uvek živ.

-Moj drugi suprug je sa bratom i prijateljem, iskusnim roniocem prešao danas 30 kilometara od Smedereva do Grocke, ali ga nisu našli. Išli su polako uz obalu, ali ga nisu videli. Njegova dvojica prijatelja pričaju da je Stefan nestao na najširem delu Dunava, kod gročanske ade. Čamac je bio pun nečega, a oni kažu da je naišao talas i zapljusnuo ih, te se on naglo potopio. Do obale im je trebalo nekoliko kilometara, a njegovi saputnici su rekli da nisu čuli da se voda bućka ni da se davi. Kažu da su ga vukli neko vreme, ali da više nisu mogli da izdrže, pa su ga pustili. Moj Stefan je bio dobar plivač, ali šta se desilo te večeri zaista ne znam -kaže Slađana, koja moli da se Stefan ne sahranjuje prerano.

Stefan Jelenčić

Stefan sa ocem Zoranom | Foto: facebook

Stefan  se te večeri vozio čamcem sa Nikolom P. (20) i Ivanom V. (20), a nezvanično se priča da su u drvenom čamcu imali metalnu prikolicu, zbog koje je čamac i potonuo.

-Kada je voda počela da ulazi u čamac,oni su poskakali u vodu. Vukli su Stefana nekih 20-30 metara, a onda su nekako isplivali do vrha i tu dozivali pomoć. Oko dva sata ujutro čuo ih je čuvar marine i dovezao na obalu – priča jedan meštanin.
izvor: alo.rs

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR