Raspad gročanskih demokrata

0
1332
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Ispisnice za izlazak iz DS pre par dana potpisali su članovi OO DS Grocka Tanja Marsenić i Vladimir Veljković (oboje iz Vinče), što nam je i potvrđeno iz OO ove stranke.

Marsenić i Veljković su bili deo struje koju su predvodili Dejan Jelić (Leštane) i Dragan Malić (Vinča), a Tanja Marsenić je bila viđena i kao kandidat za potpredsednicu OO.

Iako je ova struja dobila većinu članova u OO DS Grocka nije smogla snage da uradi nešto više u lokalnom odboru.

Na prošlim izborima za predsednika Gradskog odbora ova struja (Jelić-Malić) podržala je Dragana Šutanovca, međutim nije uspela da ostvari značajan rezultat. Takođe su probali da uvuku GG Tomislav Simonović u DS, međutim ni ta akcija im nije uspela.

Ova dva izuzeto vredna, ali ne i politički uticajna člana, za sobom su poveli oko 20-tak svojih aktivista koji su takođe potpisali ispisnice.

Prema pouzdanim izvorima iz SNS dobili smo informaciju da su se već ponudili ovoj vladajućoj stranci na lokalu, ali da za sada nema nikakvih konkretnih dogovora.

[box type=“shadow“]Dan pred izlazak iz DS, Tanja Marsenić je viđena sa jednim poznatim poslovnim čovekom iz Leštana, takođe članom DS u jednom popularnom vinčanskom restoranu. Tok razgovora nam nije poznat, ali osobe koje su sedele pored njih tvrde da nisu pričali o školskim ormarićima.[/box]

oodsgrocka
Foto: Facebook – sa leva na desno – Dejan Jelić, Svetlana Jovanović,  Rade Marsenić, Vladimir Veljković, Saša Stojiljković,  Nebojša Zubac, Danica Spasić, Tomislav Rančić, Suzana Graovac, Mira Pavlović, Jovica Mitrović, Dragan Malić, Danica Simić, Tanja Marsenić, Perica Luković (gore desno)

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR