LJUBAVNO GNEZDO: Verica Rakočević se s mužem seli u Vrčin!

0
1002
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Verica Rakočević zajednički život s mladim mužem započinje daleko od gradske vreve.
Ona će tako posle više decenija koje je provela u strogom centru grada (živela je u Knez Mihailovoj ulici u salonskom stanu, koji je prodala, prim. aut.) otići u prigradsko naselje Vrčin, koje joj pruža potpuni mir.

Nekretninu je u potpunosti opremila u dogovoru sa 30 godina mlađim verenikom Veljkom Kuzmančevićem, za koga će se udati 19. septembra. Najuspešnija srpska dizajnerka kupila je plac sa starom kućom, koju je srušila, i na istom mestu je podigla novu. Veći radovi nedavno su završeni, a ostali su samo sitni detalji i sređivanje dvorišta.

Selidba do venčanja

– Verica i Veljko jedva čekaju da se usele u novi dom. Angažovali su majstore koji od jutra do mraka rade kako bi se uselili do svadbe. Radnici su oduševljeni i hvale Vericu da je ljubazna i korektna. Kreatorka i njen verenik hteli su u dvorištu da naprave svadbeno slavlje, ali su zbog lošeg vremena odustali, pa će sve biti organizovano na jednom splavu – priča naš izvor.

Verica pripreme za svadbu polako privodi kraju. Srećna je što će ozvaničiti vezu s Veljkom, ali postoji gorčina što njen izbor ne odobravaju njena deca Elena Karaman Karić i Milena i Milorad Rakočević. Godine su glavni razlog za to, i kako stvari zasad stoje, oni neće prisustvovati venčanju.

Deca neće na svadbu

– Veričina ćerka Milena, koja kao fotograf radi u Njujorku, ranije se izjasnila u vezi s tim, i ako je suditi po pričama ljudi bliskih kreatorki, ona će ostati u Americi. Eleni su „naprasno“ iskrsli poslovni sastanci u Londonu, baš na dan majčinog venčanja, a brat Milorad će joj se najverovatnije pridružiti na tom putovanju. I pored svega, Verica tvrdi da u porodici vlada harmonija i da su svi srećni zbog njene udaje – kaže naš izvor.

Verica nam se nije javljala na telefon, a u Vrčinu, gde smo pokušali da je posetimo, žena koja čuva kuću poručila je da nas kreatorka moli da odemo.

izvor: Kurir

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR