Lovci Boleča otvorili sezonu

0
3522
NextWEB hosting
NextWEB hosting

U skladu sa višegodišnjom tradicijom, u petak 11. oktobra 2013. g. u Lovačkom domu u Boleču, lovci Boleča su organizovali svečanost povodom otvaranja lovne sezone.

Svečanosti su prisustvovali predstavnici JP „Srbijašume“, predstavnici Policijske uprave Grocka, gosti iz Lovne uprave Bubušnica-Požarevac, gosti iz svih lovnih sekcija sa područja opštine Grocka, kao i oko četrdesetak domaćih lovaca.

Sve prisutne je pozdravio i poželeo dobrodošlicu gostima, domaćin večeri i upravnik Lovne uprave Boleč, Perica Veljković.

Da su Bolečani dobri domaćini, i da se ovde uvek rado dolazi, to su i ovoga puta potvrdili. Pored pečenja i drugih đakonija, atrakcija večeri bio je vrlo pikantni gulaš od divljači, i to ne bilo koji, već onaj šampionski. Spremali su ga potvrđeni majstori dobrog jela, Borisav Trifunović i Tomislav Jevtić, koji su na ovogodišnjim „Gročanskim svečanostima“ osvojili I mesto u spremanju gulaša.

Na kraju večeri svoj mini šou izveo je naš sugrađanin i nadaleko čuveni mađioničar i zabavljač Big Lale.

Posle desetak meseci aktivne posvećenosti i odgoju divljači, lovci će imati priliku da od 13. oktobra-do 31.decembra, idu u lov na fazana, zeca, jarebicu, divlju svinju i srneću divljač.

Poželimo lovcima sreću, uz tradicionalni pozdrav „Dobar pogled“.

Vladimir Lukić

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR