Nedeljni horoskop (28okt-03nov)

0
837
Mesečni horoskop za novembar
NextWEB hosting
NextWEB hosting

 

 

 

Astrology-ClubRemedy          astroremedyonFB

ovanOVAN

Posao: U Ponedeljak ćete imati eksploziju smelosti i energije za igru i zabavu. Imaćete takmičarski aspect rada i na poslu ćete se osećati kao da igrate važnu utakmicu pred prepunim stadionom. Slobodno se uživite u igru, nalazite se u pobedničkom timu.

Ljubav: Tokom cele nedelje bićete opijeni ljubavnim signalima. Pa zato iskoristite moment dok ste pod naletom emocija da sve to pretočite u jednu dobru zabavu u kojoj ćete uživati i vi i ljudi oko vas.

Savet: Budite na visini zadatka i ispunite sve vaše obaveze

bikBIK

Posao: Tokom ove nedelje osećate svu težinu vašeg posla. Imaćete snažnu potrebu da se poverite kolegama koji će ipak imati razumevanja. Ne potpisujte nikakve vezujuće ugovore sada. Pred kraj nedelje situacija se popravlja.

Ljubav: Čini vam se da je put kojim ste krenuli pravi put, samo niste sigurni da li je u pitanju put ili auto-put. Ukoliko niste sigurni, sada je trenutak da sledite svoje srce i emocije. Do kraja nedelje imaćete dosta energije i uživaćete u provodima.

Savet: Moguć je povišen krvni pritisak

 

blizanciBLIZANCI

Posao: Biće vam uzbudljivo da vidite, nešto konkretno, nešto originalno što se dogodilo, nešto što je bilo product vaših misli i vašeg uma. To pokazuje u suštini da možete da materijalizujete vaše logičko razišljanje, što je odličan motiv za dalji rad.

Ljubav: U toku nedelju mogli bi da upadnete u raspravu sa osobom koja je jako tvrdoglava, kako rasprava bude odmicala tako će se pretvarati u flert. Vikend je rezervisan za romantiku i vaše srce biće otvoreno za nova emotivna uzbuđenja.

Savet: Sklonite malo misli sa posla i uživajte u romantičnim trenucima

 

rakRAK

Posao: Pitaćete se da li su vaše investicije dovoljno mudre kao što izgledaju. Ove nedelje bićete zarobljeni u preračunavanju da li ste sve uradili kako treba. Zato pazite da zbog svoje zamišljenosti ne zapostavite komunikaciju sa kolegama.

Ljubav: Slobodni romantičari bi ove nedelje mogli raširiti svoja jedra i otploviti u nepoznate teritorije, iz kojih bi mogli da se vrate sa jednim novim iskustvom. Oni koji nisu slobodni vreme bi mogli da provedu smišljajući razne planove vezane za dom sa partnerom.

Savet: Tri puta meri, jednom seci

 

lavLAV

Posao: Zainteresovani ste da se promenite i transformišete svoju ličnost. To nije samo odraz vašeg nezadovoljstva samim sobom, već i rezultat vaše naravi. Mogući su finansijski dobici od nekih zajedničkih investicija iz prethodnog perioda.

Ljubav: Osećate se nemoćnim da uradite ono što se od vas očekuje, naročito ako je vaš partner impulsivna osoba koja ne želi da dopusti da bilo ko manipuliše njim tj. njom. Trudite se da nađete najbolji način kako da rešite jednu prilično osetljivu situaciju koja se tiče verovatno vaših zajedničkih finansija ili stila života.

Savet: Budite manje agresivni

 

devicaDEVICA

Posao: Nalazite se u fazi kreativnog uspona i podstaknuti ste na nova poslovna rešenja. U susretu sa saradnicima imate jasne vizije i umete dobro da procenite redosled poteza. Potrudite se da dobijete neophodnu podršku.

Ljubav: Iako je Merkur, vladalac vašeg znaka u retrogradnom hodu, moći ćete da se sretenete sa nekim ko vam je naklonjen ali nema uvek strpljenja za vas. U tom slučaju ne računajte mnogo na svoju pamet, jer vam u ljubavi neće mnogo pomoći osim ako ne treba da analizirate razloge nečijeg odbojnog stava.

Savet: Slušajte svoje srce I partite svoje snove

 

vaga1VAGA

Posao: Uspeh koji možete ostvariti mogao bi se veoma umanjiti ako ispoljite aroganciju. Prava je prilika da proširite svoje horizonte novim poznanstvom. Obuzdajte svoju želju da trošite novac jer više potrošite nego što zaradite.

Ljubav: Pokušajte da se bolje organizujete i da posvetite sebi više vremena,jer se verovatno sa partnerom nećete moći da dogovorite oko onoga što želite, naročito ako se radi o Raku ili Ribama koji su u poslednje vreme prilično svojeglavi.

Savet: Popustite nekad, nemoje glavom kroz zid

 

scorpionŠKORPIJA

Posao: Imate povoljnu priliku da pokažete više samodiscipline i istrajnosti. Iako ste energični imajte na umu da će vaša energija biti promenljiva. Ako vam se ukaže prilika, slobodno uđite u novčanu transakciju ili ulaganje.

Ljubav: Ne možete da stignete da odgovorite na sve pozive koji stižu iz raznih društava, bilo da se radi o poslovnim skupovima ili o susretu sa nekim ko dolazi iz inostranstva. Moguće je da ćete ćete se lepo provesti s društvom, posebno ako vam se pridruži osoba rođena u znaku Lava ili Raka.

Savet: Iskoristite sve svoje šanse

 

strelacSTRELAC

Posao: Prijatelji vam pomažu da pravilno usmerite višak svoje energije. Bićete u prilici da dokažete svoje kvalitete. Vaš strpljivi rad i trud će doneti slatke plodove. Neka vam to bude inspiracija da nastavite u tom smeru.

Ljubav: Nepovoljno postavljeni Sunce i Mesec prema vašem znaku možete  vas dovesti u iskušenje da kažete i ono što ne mislite jer vam ni pozicija Marsa ne odgovara.Trebalo bi da pokušate da budete manje isključivi i da ne očekujete od partnera ono što sami niste spremni da mu date za uzvrat.

Savet: Pazite kako se ophodite prema partneru

 

jaracJARAC

Posao: Obuzeti ste nekim novim idejama koje vas motivišu. Zapaženi ste u javnosti i imate pomoć i razumevanje drugih ljudi. Oni su spremni i finansijski da vam pomognu.

Ljubav: Ako putujete u zemlje nemačkog jezičkog područja, otvoriće vam se neke nove mogućnosti u vezi sa ljubavnim živoom. Može se dogoditi da upoznate izrazito atraktivnu osobu koja se verovatno bavi sportom ili umetnošću.

Savet: Prihvatite pomoć, ne budite toliko ponosni

 

vodolijaVODOLIJA

Posao: Stvari će vam ići od ruke, naročito u komunikaciji sa drugim ljudima. Imate povoljnu priliku da ljudima objasnite šta želite i da izgladite eventualne nesporazume.

Ljubav: Može se desiti da budete nepravedni prema nekome ko vam je odan ali vi to nećete biti u stanju da shvatite ili da cenite koliko bi trebalo zato što ste previše okupirani svojim stavovima od kojih ne odstupate.

Savet: Smanjite cigarete

 

ribeRIBE

Posao: Pored svih svojih nastojanja, materijalna situacija se ne poboljšava. Postoje ograničenja koja vas u tome sputavaju. Budite strpljivi. Kada su vaš posao i karijera u pitanju, trudite se da budete nezavisni i originalni.

Ljubav: Ako ste u vezi sa Devicom ili Ovnom situacija je komplikovana jer oni jednostavno neće shvatati vašu potrebu za mirnom,romantičnom vezom,već će ako im vi ne pružite dovoljno uzbuđenja,biti spremni da ih traže sa strane.

Savet: Više se krećite

 

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR