Ljubomora po horoskopu: Koliko je on posesivan?

0
818
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Vazdušni znakovi nisu skloni ljubomori, dok vodeni ne mogu da podnesu situacije u kojima treba da pokažu slabosti…

Ovan

Uticaj Marsa i Plutona koji simbolizuju uzavrele emocije izaziva u Ovnovima ludačku ljubomoru. Ovnovi ne biraju ni mesto ni vreme kako bi pokazali partneru da su ljubomorni i uopšte ih nije briga šta okolina o njima misli u tom trenutku. Zbog toga je Ovnov partner stalno pod prismotrom.

Bik

Bik voli da ima kontrolu nad svojim partnerom. Biku se poverenje lako uzdrma ukoliko njegov partner samo prokomentariše izgled nekog drugog. Poljem partnerskih odnosa posesivnog Bika upravlja Pluton zbog čega osobe rođene u ovom znaku teško podnose bilo kakav oblik partnerove izdaje.

Blizanci

Kao i ostale vazdušne znake, Blizance retko obuzima ljubomora. Iako su oni svesni svog šarma i utiska koji ostavljaju na suprotni pol, jasno im je da se i njihov partner može naći u sličnoj situaciji. Blizanci svoju ljubomoru ne iskazuju pravljenjem scena već partneru postavljaju zamke kako bi ga zadržali uz sebe.

Rak

Iako tako ne deluju osobe rođene u znaku Raka su veoma posesivne i sumnjičave. Njihov vladar Mesec, koji simboliše intuiciju i jake emocije, ih uvek upozorava kada je njihov odnos sa partnerom ugrožen. Zato Rakovi imaju razrađen sistem zaštite od ljubomore: ukoliko nemaju dokaz za partnerovu izdaju, primiriće se, a ukoliko ga imaju to će ih veoma pogoditi.

Lav

Iako Lav voli da i njegov partner, kao i on sam bude primećen, njegova posesivnost ne trpi nikakve partnerove izlete, makar se radilo i o najbezazlenijem flertu. Lavovi su svesni topline koju pružaju svom partneru, ali ih ipak ljubomora upozorava da se partner “hladi”.

Devica

Devicom upravlja Merkur, simbol komunikacije. Zbog toga često Device nisu svesne uživanja koje im pruža flert sa kolegama. To je i najčešći povod za Devičinu ljubomoru jer je svesna da ni njen partner nije imun na opušteno ćaskanje sa kolegama.

Vaga

Vage nisu mnogo sklone ljubomori, ali njihovog partnera ne čeka lep provod ukoliko mu padne na pamet da švrlja okolo, bilo da gleda druge devojke ili momke ili na neki drugi način. Iako je prilično racionalna Vaga ne podnosi da joj bilo ko ili bilo šta ugrozi vezu ili brak.

Škorpija

Apsolutni šampion u ljubomori je Škorpija. Zbog svoje strastvene, ali veoma ranjive prirode, Škorpije veoma burno reaguju i na najbezazlenije sitnice koje niko drugi ne bi ni primetio. Iako ljubomoru skriva urođenom samokontrolom, osobe rođene u znaku Škorpije odaće pogled.

Strelac

Osobe rođene u znaku Strelca odmah reaguju ukoliko ih partner pravi ljubomornim. Otvoreno će svom partneru reći  da mu smeta flertovanje sa drugim ljudima jer ako bi jednom prešao preko nečeg takvog, sledeći put Strelac neće biti tako tolerantan.

Jarac

Iako ne odaje takav utisak, Jarac je veoma ranjiv i pogađaju ga situacije u kojima ga partner pravi ljubomornim, svesno ili ne. Suzdržan Jarac to neće pokazati jer su mu povređeni ponos I dostojanstvo. Jarac neće oprostiti prevaru svom partneru.

Vodolija

Vodolijama upravlja Uran, planeta flerta i avantura, pa Vodolija često bira partnere koji tolerišu njene hirove. Ipak, ako je Vodolija podlegla ljubomori, potrudiće se da to sakrije i svojim ponašanjem i načinom komunikacije.

Ribe

Ribe su najromantičniji znak zodijaka. Zbog toga se u potpunosti predaju svom partneru, ali ih je i veoma lako povrediti. Svoju ljubomoru Riba će iskazati tako što će prvo da počne da preispituje sebe i svoje postupke. Riba može da oprosti prevaru, ali će patiti zbog činjenice da se slično može ponoviti.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR