Mesečni horoskop za novembar

0
1546
Mesečni horoskop za novembar
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Astrology-ClubRemedy   astroremedyonFB

ovanOVAN

Vaše finansije stoje odlično. Venera, vladar vašeg drugog polja, polja finansija, boraviće do 5. u polju strelca, koje je polje sreće ali i visokog obrazovanja, stranaca i trgovine. Zato je to odličan period da se obave sve značajnije finansijske transakcije. Posle 5. Novembra Venera ulazi u jarca koji je vaše polje karijere. To vam daje odličnu šansu za napredak u karijeri, a sve će to podržati i Saturn koji je vladar vašeg polja karijere, zato ne propustite nijednu šansu koja vam se ukaže u novembru.

Oni koji su slobodni mogli bi upoznati neku osobu u drugoj zemlji, ili  u nekoj od akademskih institucija (crkvi, biblioteci, univerzitetu,…). Mogući su neobični kontakti tokom putovanja. Ostali pripadnici ovog znaka imali su prošlog meseca pojačanu seksualnu privlačnost, ali sada će tražiti nešto više, nešto dublje. Sviđa vam se neko od koga možete da učite, učenici se mogu lako zaljubiti u svoje učitelje. Seksualni magnetizam traje obično od 8 do 9 meseci, ali ukoliko taj neko ima filozofski profil, sposobnost da razgovara i bude romantičan na višem psihološkom nivou, onda ovaj magnetizam koji osećate može da traje mnogo duže.

Vaša forma se popravlja, nastavite takvim tempom. Pazite na kuk i nogu, kao i na bubrege.

 

bikBIK

U ovom period biće više kontakata, više dešavanja kao i više javnih događaja. Moguće je da ćete obnoviti neke stare poslovne kontakte. Imaćete dobru saradnju sa starijim kolegama, ali i generalno možete da se oslononite na starije ili mudrije osobe kako biste lakše realizovali neke finansijske projekte. I dalje se preispitujete u vezi sa svojom karijerom, niste sigurni da li ste na pravom putu. Ukoliko se bavite glumom, režijom, slikarstvom ili nekom drugom umetnošću imate velike šanse da napredujete.

Potrebno je izbeći rasprave sa partnerom, jer možda niste ni vi uvek u pravu. Moguća su učestalija putovanja u inostranstvo pa i nova poznanstva sa strancima ili intelektualcima. Vaša kreativnost postaje predmet javnog interesovanja. Zbog Marsa u vašem petom polju za izlaske, zabavu i ljubav imate više energije nego obično pa zato iskoristite ovaj period jer može svašta lepo da se desi.

Zbog pojačane aktivnosti pa tako I agresivnosti pazite se mogućih povreda.

 

blizanciBLIZANCI

Pruža vam se sjajna prilika da zaradite radeći neku vrstu javnih poslova, ali isto tako i od poslova koji su vezani za saobraćaj i komunikaciju. Biće gužve u vašem šestom polju ovog meseca pa ćete zbog toga biti zaposleni na sve strane. Saturn, Sunce i retrogradni Merkur koji prolaze kroz vaše šesto polje, polje rada, biće podržani Jupiterom, pa zato sve što krenete da radite ovog meseca moglo bi i da se isplati. Ovog meseca bićete vredniji i više ćete raditi pa se zato pazite da se ne preforsirate.

Posle 5.novembra ulazite u period u kome će vam biti pojačana strast i želja za seksom ali i novcem. U ovom periodu prepliću se strast, ljubav i ljubomora. Slobodni bi mogli upoznati jednu umetničku dušu ili se radi o zaista kreativnoj osobi, u svakom slučaju to je neko ko je spreman da pokaže svoje emocije. Oni koji su u vezi ili braku imaće sjajnu podršku zvezdanog neba da zajedno sa partnerom poboljšaju svoj materijalni položaj. Tokom ovog meseca zajedno ćete raditi na raznim projektima koji će se na kraju isplatiti.

Moglo bi da dođe do premora zbog raznih aktivnosti, pa zato gledajte da se češće odmarate.

 

rakRAK

Ovo je period kada biste svoje materijalno stanje mogli da poboljšate kroz sport, zabavu ili kroz igre na sreću. Sportisti bi mogli da potpišu nove povoljnije ugovore. Karijera vam je u usponu. Ostvarićete mnogobrojne značajne kontakte tokom ovog meseca. Ovo je zaista jedan od vaših boljih perioda kada su karijera i novac u pitanju, radićete dosta, bićete energični, komunikativni a pritom ćete se dobro zabavljati. Zaista bi bila šteta da se ovaj mesec ne iskoristi na pravi način, ali sudeći po položajima planeta šanse da ne uspete su jako male.

Ovo je mesec zabave i provoda za vas. Vraća vam se neki blizak rođak sa kojim odlazite u neverovatan provod. Bićete optimistični kada su novi kontakti i nove veze u pitanju I to s razlogom. Oni koji su u vezi ili braku doživeće lepe trenutke sa partenrom ovog mesece. Osećaćete se zaljubljeno poput tinejdžera. Ne dajte da skladan ondos sa partnerom tokom sredine meseca ugrozi neko sa strane. Imaćete više energije kada su bračne obaveze u pitanju, jednostavno u svakom pogledu ovo je vaš mesec.

Brige u ovom periodu su u drugom planu, jednostavno čete uživati. Smanjite cigarete.

 

lavLAV

Imate šansu da tokom ovog meseca brzo dođete do novca. Uložićete dosta truda I energije u to, ali su šanse da se sve to isplati na vašoj strani. Polako se vraćate nekom porodičnom biznisu i krećete da to radite ispočetka. Ovo je dobar period ukoliko tako nešto želite, jer ćete sada uspeti da mnogo bolje to osmislite i realizujete. Ukoliko gradite nešto osćećaćete se umorno i iscrpljeno. Ovo je takođe odličan period za zanatlije i zdravstvede radnike, oni mogli napredovati u ovom period, a isto tako im je ovo dobar period za sklapanje ugovora i odlazak u inostranstvo.

Neko iz vašeg radnog okruženja vam se dopada ali ne smete to da pokažete. Vrlo je verovatno da je u pitanju neko ko se bavi sportom ili je na višem položaju od vas. Možda bi bilo najbolje da takva situacija za sad i ostane dok ne vidite da li ta osoba gaji iste emocije prema vama. Bolji trenutak za tako nešto je krajem meseca, posle 25.novembra. Zauzeti bi mogli sredinom meseca, oko 15.novembra, da dožive lepe romantične trenutke sa partnerom. Moguće je I kratko putovanje do neke vikendice ili nekog mesta koje je blizu reke.

Ne budite brzopleti i nepromišljeni, glavom kroz zid se ništa ne postiže. Čuvajte leđa.

 

devicaDEVICA

Ovog meseca imaćete više energije i bićete malo agresivniji nego obično. Svoje finansije biste mogli uvećati kroz igre na sreću. Moguće je da ćete se ovog meseca vratiti na svoje staro radno mesto.Proverite svoje račune u banci, nešto bi moglo da krene kako niste planirali. Osećate veliku potrebu da na poslu dođete do izražaja ali ne znate kako. Ukoliko želite da napredujete i da vaša karijera konačno krene jednom uzlaznom putanjom morate da poboljšate svoje odnose sa kolegama na poslu.

Ukoliko do sad niste imali sreće u ljubavi, onda je ovo period koji bi mogao da promeni vašu trenutnu situaciju, bar kada je ljubav u pitanju, a najveće šanse za to su oko sredine meseca. Imaćete brojne kontakte, kretaćete se stalno, pa će biti i brojnih prilika da se započne neka nova ljubavna avantura. Samo povedite računa kakav utisak ostavljate kod ljudi koje tek upoznajete. Oni koji su u vezi imaće skaldan odnos sa partnerom

U dorboj ste formi. Pazite se električnih uređaja.

 

vaga1VAGA

Tokom ovog perioda postoje velike šanse da dobijete neko nasledstvo. Pomagaćete drugima i svoje lične želje podređivaćete drugima. Bićete maštoviti, inspirativni i kreativni ovog meseca. Vaša moć vizuelizacije može doneti fantastične rezultate i čini vam se da lako predosećate događaje. Drugi će ceniti vašu senzitivnost, posebno ukoliko ste u stanju da joj date odgovarajući izraz. Možda ćete malo više sanjariti ovog meseca, ali bi ipak trebalo da razmotrite sva svoja saznanja kako biste bili malo realniji. Nemojte donositi nikakve važne odluke u ovom period već sebi dajte jedan dan za razmišljanje i odmor.

Mogući su konflikti sa prijateljima ili voljenim osobama, vaši postupci biće izvan svih ustaljenih tokova, a veze koje budete započeli u ovom period biće kratkog veka. U potrazi za zadovoljstvima niste toliko sigurni koju vrstu doživljaja tražite, a mogli biste da žalite zbog odluka koje ste doneli tokom ovog perioda. Mogući su nagli raskidi, obnove veza i zajednička putovanja. Stalni partner je nepoverljiv jer sumnja da ste u paralelnoj vezi. Ukoliko ste u braku nemojte dozvoliti sebi da budete u paralelnoj vezi, bićete uhvaćeni.

Možete da očekujete neko nasledstvo. Moguća opasnost od seksa i novca.

 

scorpionŠKORPIJA

U ovom periodu mogli biste da zavisite od drugih više nego obično, ali velika želja za nezavisnošću i slobodom dovodi do naglih promena zbog nedostatka finansija. Ali pored svih finansijskih problema koje imate vi delujete optimistično, velikodušno, darežljivo i ambiciozno. Neće vam biti teško da uložite sve svoje napore kako biste došli do određenog cilja, a pritom ćete imati i pomoć nadređenih. Tokom ovog perioda biće izražen vaš takmičarski duh, imaćete pojačanu potrebu za dokazivanjem. Ukoliko budete taktični trud bi mogao da se isplati.

Pripadnike znaka škorpije ovog meseca očekuje postojanje nežnih i strastvenih osećanja u ljubavi. A to će biti olakšavajuća okolnost kako biste imali bolje slaganje sa partnerom i na intelektualnom nivou. Imaćete dobru komunikaciju sa bračnim partnerom, lako ćete se sporazumevati  tokom ovog meseca. Postoje velike šanse da će vam partner pomagati da napredujete u karijeri. Imate fine i harmonične odnose sa partnerom, atmosfera je živahna, sa dosta strasti, a zajednička sreća dolazi uz pomoć razuma i tolerancije. Bićete magnetski privlačni.

Krasiće vas odlučnost, hrabrost i nepokolebljivost. Period transformacije.

 

 

strelacSTRELAC

U ovom periodu mogli biste svoje finansije popraviti kroz rad u nekim organizacijama ili kroz neki timski rad. Bićete ambiciozniji i imaćete bolju samodisciplinu pa u zavisnosti od prethodnih zalaganja može doći do nekog vida priznanja ili nagrade za uložen trud i zalaganje. Ozbiljnije ćete shvatati i pristupati rešavanju nekih problema. Bićete spremni na prihvatanje odgovornosti i samim tim biće vam lakše da dođete do ostvarenja većeg zadovoljstva na poslovnom planu. Pojačano preduzetništvo, energičnost i ambicioznost, bićete aktivirani na pravi način.

Ovaj mesec možete provesti sa prijateljima, posećivati muzeje ili umetničke galerije, ili se baviti muzičkim aktivnostima. Kreativna mentalna stimulacija donosi uživanje. Oni koji su slobodni tokom ovog perioda imaće izraženu potrebu da pokažu svoje emocije i da onima koje vole izjave ljubav. Postoje velike šanse da uđete u paralelnu vezu ili možda nešto krijete od partnera. U vaš život mogla bi da se vrati neka stara ljubav. Nemojte donositi ishitrene odluke u vezi s brakom, jutro je uvek pametnije od večeri. Svaki nesporazum sa bračnim partnerom može se rešiti kroz iskren i otvoren razgovor.

Tokom ovog meseca posedovaćete veliku harizmu i seksipil.

 

jaracJARAC

Tokom ovog meseca mogli biste da posvetite više pažnje na rad u kući ili možda krenete da ulažete u nekretnine. Mogli biste da naplatite neke stare dugove. Bićete druželjubivi i okrenuti ka drugim ljudima. A bićete i dovoljno hrabri da kroz nove društvene horizonte realizujete svoje planove i životne ciljeve. Mozete se baviti poslovima vezanim za socijalna pitanja, humanitarnim radom, radom u velikim organizacijama. Trebate imati opreza u izboru prijatelja. Takodje morate biti svesni nepredvidivih okolnosti koji vam mogu urusiti planove.

Moglo bi doći do mnogo problema i nevolja kod bračnih parova i onih koji su u vezi iz prostog razloga što uvek jedan ima potrebu za aferom ili novim “iskustvima”. Ovo je vreme kada nećete biti zadovoljni svojim partnerom i/ili seksualnim životom te utehu i spas tražite u dodatnim zadovoljstvima.  A oni koji nisu u vezi ili braku mogu da započnu zajednički život, novu vezu ili brak, steknu nove prijatelje koji mogu biti ugledni. Tokom ovog perioda mogli biste imati značajna i bogata seksualna iskustva, izlazak u javnost, omiljenost i popularnost.

Imate pomoć prijatelja koji zauzimaju rukovodeće položaje.

 

 

vodolijaVODOLIJA

Finansije se mogu poboljšati kroz poslove vezane za saobraćaj, puteve, poštu, komunikaciju,… Imate sreće na poslu a predstoji vam i finansijski pomak na random mestu. Imate pomoć od podređenih, a postoje šanse i za napredovanje u karijeri. Bićete izloženi raznim iskušenjima na profesionalnom planu. Ukoliko ste mladi bojite se lošeg glasa, ali ukoliko budete imali više samopouzdanja i ako budete bili sigurniji u sebe mogla bi da se stvori neka nova šansa. Možda ne biste trebali toliko da obraćate pažnju na druge šta misle o vama, odredite sebi cilj i prioritete i ne obraćajte pažnju na druge.

Osećate se da ste u top formi, a imaćete i odličan smisao za humor, iako nećete znati zašto i otkud vam to. Ništa nije novo u vašem životu, međutim oblak sreće je oko vas i vi ga osećate. Ukoliko ste slobodni mogli biste biti privučeni od nekog s vrlo jakom osobnošću. Bićete skloni izgubiti i vlastiti identitet za ovom osobom, čak do te mere da zaboravite ko ste. Biće vam bitna podrška stalnog partnera isto tako i prijatelja kojima možete da poverite vaše ljubavne problem.  Tokom ovog meseca imaćete jake strasti i znaćete pokazati i dokazati ljubav partner, uživaćete u zajedničkim trenucima.

Trebalo biste da povedete računa o svom zdravlju, prekontrolišite svoje zdravlje, pogotovo kada su u pitanju zglobovi.

 

ribeRIBE

Ovoje odličan period za započinjanje ortačkih poslova ili biste mogli zajedno sa bračnim partnerom da pokrenete neki biznis. Kada su finansije u pitanju, ako se niste promenili I niste izvukli pouke do sad, ovaj period biće vam još teži, jer je nova lekcija ponašanja na redu. Možda otkrijete neke svoje skrivene talente. Poboljšajte kvalitet svog života, jer time stičete veliko iskustvo i veru u sebe, umesto da budete interni, neodlučni, da se rasipate- pa ćete i izgubiti i vaš cilj, polako ali sigurno. Period koji je vrlo neugodan za finansijsku stabilnost, jer su prisutne drastične promene finansijskog stanja.

Imaćete sreće u javnim nastupima. Ukoliko ste slobodni imaćete priliku da u ranom okruženju upoznate nekog ko će možda biti drugačiji od vas, ali će vas oduševiti po mnogim pitanjima, mogli bi vas privući neobični životni stavovi koje ta osoba ima. Ukoliko ste u braku ili dužoj vezi, između vas i vašeg partnera biće prisutno mnogo napetosti. Možda vaš partner neće podržati vaš stav, pa će biti neprijatnosti. Moguć je razvod ili raskid. Vaš partner želeće da dominira, a vi ćete svojim agresivnim stavom samo izazvati neprijateljstvo. Privlačićete uniformisana lica.

Čuvajte se električnih uređaja, mašina i grmljavine!

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR