Balote srušile Dušicu Nikolić

0
696
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Smena Dušice Nikolić sa mesta zamenice predsednika Skupštine opštine je mnoge iznenadila, ali neke i nije.

Afera oko terena za balote izgleda da je prelila čašu nedoumice koalicionih partnera.

Naime, izgradnja tog terena uz veliku pompu, ali bez dozvole opštinskih vlasti, izgleda da je bila odlučujuča za smenu ove funkcionerke UG Naš čovek Blaž Stojanović iz Boleča.

Facebook grupe

Oni koji prate društvene mreže tvrde da to nije pravi razlog, da je pravi razlog neka grupa na Facebook-u. U predizbornoj kampanji gročanska opozicija je formirala grupu na društvenoj mreži Facebook kako bi se suprostavila tadašnjoj vlasti. Međutim pojedinci iz grupe su se posle završenih izbora suprostavili vlasti, što je izazavalo gnev u redovima SNS i DSS pa su njihovi aktivisti preuzeli tu grupu. Medijator u tom slučaju bila je upravo Dušica Nikolić koja je vratila grupu pobunjenim snagama te grupe, ali se zamerila najmocnijima u SNS i DSS, izgleda da se osveta najbolje servira hladna.

Tajni sastanci

Prema informacijama koje mi raspolažemo prošle godine u ovo vreme u beogradskom restoranu Steco pored autoputa, održan je sastanak između lidera GG Snaga građana, SPS, DSS i UG Naš čovek u nameri da se sruši vlast u SNS-a koju su u to vreme podržavali DSS i UG Naš čovek. Kako nije bilo dogovora, moguće je da je i ovo razlog.

UG Naš čovek ipak bez vlasti?

Iako svi tvrde da u pitanju novi koalicioni dogovor, zapravo UG Naš čovek Blaž Stojanović je ostao bez ikakve vlasti u Grockoj. Iako su iz ove grupe građana predložena neka kadrovska rešenja, izgleda da su ona vremenom zbližila SNS-u.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR