Funkcioner SNS: Poliglota iz Leštana – Simo Čulić govori srpski, crnogorski, hrvatski i bosanski!

0
2555
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Mladi lav: SNS Član kabineta Tomislava Nikolića na društvenoj mreži LinkedIn mrtav ozbiljan naveo da govori sve jezike bivše Jugoslavije

BEOGRAD –  Simo Čulić, član GO Srpske napredne stranke, iz Leštana, inače zaposlen u Predsedništvu Srbije, tvrdi da je poliglota jer govori skoro sve jezike SFRJ! Naime, u svojoj biografiji nadruštvenoj mreži LinkedIn napisao je da perfektno govori čak četiri jezika, a od toga mu je maternji – srpski – na prvom mestu, a slede bosanski, hrvatski jezik i engleski! Ne, varate se, Čulić nije završio Filološki fakultet iako zna tolike jezike, već je studirao Fakultet za turizam i ekonomiju.

A crnogorski?Šalu na stranu, neobično je da Čulić nije naveo da se služi i crnogorskim jezikom. A kad smo ga pozvali da ga upitamo da li crnogorski ne govori ili ga je samo smetnuo s uma, on se iznenadio:
– Stvarno nisam stavio? – upitao nas je Čulić, a onda dodao:
– Sad sam se setio, nisam mogao da navedem i crnogorski jer ne postoji kao opcija na LinkedInu – našalio se Čulić, koji inače radi u Predsedništvu kao veb-administrator.

Progovorio i španski

Međutim, posle naše „intervencije“ mladi naprednjak je upotpunio svoju biografiju. Kako crnogorski i dalje nije mogao da doda, naveo je makedonski, slovenački i španski?! Onda smo morali ponovo da ga pozovemo, iako nije bio voljan da razgovara, da ga pitamo kako sad najednom govori malo teže jezike. Na pitanje zašto je sad objavio da govori jezike koje, takođe, cela Srbija razume odlično, Čulić ne odustaje i odgovara kratko i jednostavno:

– Zato što ih znam – kaže on.
Ovaj član SNS već je imao „problema“ na Tviteru jer su ga pojedini pratioci već prozvali zbog njegovog poznavanja brojnih jezika.
Dobro se razumeju... Simo Čulić sa predsednikom i kolegama
Dobro se razumeju… Simo Čulić sa predsednikom i kolegama
Čulićev spisak stranih jezika...Navodi sa Linkedina
Čulićev spisak stranih jezika…Navodi sa Linkedina

Svi Čulićevi blamovi
STRUČNJAK ZA KOMPJUTERE I PDV

Široj javnosti ovaj mladi naprednjak već je poznat po biseru s Tvitera, kad je napisao da Srbija može uzeti 300 miliona evra na osnovu PDV za „Fijatov“ izvoz.
„Fijat je za godinu dana izvezao automobila u vrednosti od milijardu i po evra. Pa, samo na PDV će Srbija dobiti 300 miliona evra!!!“.
Inače, od PDV su oslobođeni roba koja se izvozi. Čulić je ubrzo priznao da je napravio grešku:
– Priznajem, lupio sam i ostao živ. Sreća pa se ne bavim finansijama – napisao je mladi naprednjak.

Izvor: Kurir

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR