Novinar Blica dobio 13. platu za najpozitivniji tekst u 2013. o Aleksandru Vučiću

0
701
NextWEB hosting
NextWEB hosting

BEOGRAD, 24. decembar 2013, (Njuz) – Novinar Blica, koji je napisao tekst o tome kako je prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić slomio bravu na vratima u Vladi Srbije, dobio je 13. platu kao nagradu za najpozitivniji tekst o Vučiću u 2013. godini.

Novinar koji je napisao tekst sa opisom kako je Aleksandar Vučić reagovao kada mu je rukovodstvo Agencije za kontrolu letenja tražilo 13. platu, odlukom redakcije nagrađen je za najtopliju ljudsku priču koju je ta redakcija objavila u godini na izmaku.

Ova informacija verovatno ne bi ni dospela do javnosti da se u redakciji Blica nije zatekao novinar Njuza, koji je čuo kako urednici sa oduševljenjem komentarišu tekst i razdragano viču na novinara koji je priču napisao.

– Kakav sjajan tekst, kakav rafiniran opis, ovo zaslužuje trinaestu platu! – orilo se integrisanom redakcijom Blica.

Autor teksta, koji je želeo da ostane anoniman, kaže za Njuz da nije uradio ništa posebno i da bi se tako poneo svaki dobar novinar.

– Ovo nije samo moja zasluga, ovo je dostignuće celog tima i svi bi trebalo da dobiju po 13. platu. Ako se to ipak ne desi, ja ću svakako da izvedem kolege na piće i ispričam im kako je nastao tekst zbog kojeg sam nagrađen, pošto su svi zainteresovani da saznaju detalje – rekao nam je nagrađeni novinar.

Nenad Milosavljević

izvor: njuz.net

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR