Raspušten opštinski odbor DS Grocka

0
1151
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Kako GrockaInfo nezvanično saznaje na sednici Gradskog odbora DS-a, koji je održan u ponedeljak, upućen je predlog izvršnom odboru da se raspusti OO u Grockoj.

Nagadja se da je razlog za raspuštanje nemogućnost saradnje izmedju predsednice i članova OO, kao i nedovoljna stranačka aktivnost opštinskog odbora.

Za poverenika je predložen Bogdan Vuksanović iz Mladenovca čiji će zadatak biti organizacija stranačkog delovanja u predstojećoj izbornoj kampanji.

Ko je Bogdan Vuksanović?

bogdan_vuksanovicRođen je 13 decembra 1984. godine. Po obrazovanju je fizioterapeut. Osnovnu školu je završio u Mladenovcu, a srednju u Beogradu. Student je na Beogradskoj poslovnoj školi. Radio je kao fizioterapeut u Institutu za rehabilitaciju „Selters“ u Mladenovcu od 2006 godine. do 2008. godine.

Od avgusta 2006. godine postaje član Demokratske stranke. Prošao je sve institucije DS-a. Član je Demokratske omladine, a od 2008. godine predsednik KDO Mladenovac. U septembru 2009. godine izabran i za potpredsednika OO DS Mladenovac. Takođe, u oktobru 2009. godine izabran je i za potpredsednika Demokratske omladine Beograda. Član je školskog odbora Gimnazije u Mladenovcu kao i nadzornog odbora K.K.Mladenovac. Bio je odbornik u Skupštini opštine Mladenovac i predsednik Saveta za praćenje primene etičkog kodeksa ponašanja funkcionera lokalne samouprave u periodu od 2008. do 2011. godine, kada je dao ostavku zbog imenovanja za člana Veća Gradske opštine Mladenovac. Prošle 2011. godine izabran i za potpredsednika Izvršnog odbora Gradskog odbora DS, predsednika Izvršnog odbora OO DS Mladenovac, kao i za predsednika Izbornog štaba OO DS Mladenovac.

Član je Veća gradske opštine Mladenovac zadužen za saradnju sa omladinskim organizacijama, zaštitu ljudskih i manjinskih prava

Govori engleski jezik.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR