Sandra Gašić: Prvenstvo Beograda u kik-lajtu u Srednjoj školi Grocka!

0
882
NextWEB hosting
NextWEB hosting

U četvrtak 12.decembra u 13h Sandra Gašić je u razgovoru sa Zoricom Atić slušaocima predstavila Klub borilačkih sportova u Grockoj, i najavila predstojeće Prvenstvo Beograda u kik-lajtu.

Prvenstvo se održava u nedelju 15. decembra u Grockoj, u fiskulturnoj sali Srednje škole sa početkom u 11 časova. Takmičiće se preko stotinu dece iz svih beogradskih kik-boks klubova, a biće zastupljene sve uzrastne kategorije. Klub borilačkih sportova Grocka će predstavljati 19 takmičara.

Sandra Gašić nas je tokom emisije upoznala sa suštinom kik boksa, rezultatima kluba, načinom na koji ovaj sport pozitivno utiče na decu, ali i svim detaljima rada kluba. Ovaj Klub borilačkih veština (kik boks i savate boks) u Grockoj postoji već šest godina, a osnivač je Milovan Gašić, prvak Evrope u kik-boksu, vice-šampion sveta, prvak Balkana i višestruki prvak nekadašnje Jugoslavije!

Milovan je trenutno i trener juniorske reprezentacije Srbije, i svakako je čovek koji može mnogo toga da prenese, pruži i pokaže svojim učenicima. Polaznici su podeljeni u grupe po uzrastima, a donja granica za treniranje je 10 godina.

U Klubu u Grockoj se tri puta nedeljno trenira, a klub svojim članovima između ostalog, pored kvalitetne obuke, nudi i besplatno učešće na turnirima. Roditelji sa malo ulaganja postižu mnogo: imaju dete sklonjeno sa ulice, socijalizovano, sa izgrađenim samopouzdanjem, psiho-fizički zdravije i spremnije za druge obaveze. Česta su i putovanja koja su za decu besplatna, kao i oprema.

Klub u Grockoj postoji na dve adrese, u Kaluđerici (Vojvode Stepe Stepanovića 11) i u naselju Grocka (Šumadijska 20), a svi zainteresovani za ove plemenite borilačke veštine mogu se prijaviti ili raspitati za detalje direktno na broj telefona 065 808 7916, Milovan Gašić.
Dođite u nedelju 15. decembra u Srednju školu Grocka da podržite naše takmičare i upoznate borilačku tehniku kik-boksa!

foto&tekst:  Zorica Atić

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR