Vrčin: Održan novogodišnji koncert OŠ Sveti Sava

0

NextWEB hosting
NextWEB hosting

Sinoć je u prepunoj sali Osnovne škole „Sveti Sava“ održan Novogodišnji koncert. Nastupali su Hor OŠ „Sveti Sava“ pod umetničkim rukovodstvom profesorke muzičke kulture Mile Đačić, solisti su bili Tihomir Đorđević i Marija Pavlović, vokalna grupa u sastavu Mirjane Đorđević, Lidije Božinović, Teone Lazaravić, Anastasije Kangrga-Mikulić, Natalije Farkaš, Nevene Teofilović i Vasilije Bugarski koje čine Etno grupu koja je ove godine nastupala u Temišfaru. Nastupali su i učenici Osnovne muzičke škole, i to za klavirom Vasilija Bugarski, Joko Bugarski, Natalija Farkaš, Vanja Teofilović učenici Osnovne muzičke škole, klasna profesorka im je Katarina Farkaš. Za gitarom su bili Milica Jeremić, Jovana Jeremić, Stefan Stekić, Sofija Farkaš, Marija Pavlović i Đorđe Bajić učenici Osnovne muzičke škole, njihova klasna profesorka je Tijana Panzalović. Sa violinom nastupala je Natalija Farkaš. Hor Osnovne škole pripremala je profesorka solfeđa Branislava Trijić, a solista je bila Milica Đorđević.

Svaki njihov nastup pratio je gromoglasan aplauz publike. Deca su svojim glasom i talentom zaslužila svako divljenje. Prisutnima se obratio direktor Osnovne škole Dobrica Sinđelić koji se zahvalio prisutnima na dolasku i najavio da će svake nedelje u svečanoj sali biti održavane manifestacije,pomenu je sve uspehe koje je škola postigla u ovoj godini, a takođe je pohvalio kolektiv škole koji je mlad ali u isto vreme i iskusan. Prisutnima se obratio i Predsednik GO Grocka Zoran Markov koji je poželeo deci sve najbolje u predstojećoj 2014. godini.

Na kraju pohvalili bi smo sve mlade koji su nastupali sinoć, kao i OŠ „Sveti Sava“ i Osnovnu muzičku školu koji su prepoznali talenat u ovim mladimljudima i koji su im dali punu podršku na putu ka njihovom uspehu.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR