Grocka Info: Prvi i najbolji

0
NextWEB hosting

Grocka Info postoji 2,5 godine i bila je prvi informativni sajt na teritoriji naše opštine. Bili smo prvi ali smo i dalje najbolji i najčitaniji.

Nije dovoljno staviti prefiks ili sufiks na neki brend i postati bolji nego original. Potrebno je biti dosledan, biti efikasan, i naravno biti objektivan, ne dozvoliti uticaj grupa i pojedinaca.

Naravno da nije lako biti uspešan u maloj sredini koja je puna zavidnih ljudi, preskočiti svaku prepreku, a dočekati se na noge, primiti udarce, a ne posrnuti, mi mislimo da smo uspeli u tome, a očigledno da to misle i naši čitaoci.

Bilo je i pritisaka, od „dobronamernih saveta“ do pretnji, bilo je svakakvih vrsta napada, bilo je i biće sigurno, jer ne boli nista više od ISTINE.

Pokušali smo da sa svima budemo u korektnim odnosima, i u većini slučajevima smo uspeli, imamo odličnu saradnju sa svim odborničkim grupama u SO Grocka, ali i sa vanparlamentarnim strankama, nevladinim sektorom, društvenim institucijama na teritoriji naše opštine.

Zato možemo da prođemo našu opštinu od Živkovca do Kaluđerice, od Vrčina do Vinče, a da ne moramo da se krijemo iza jelki, ili da bežimo na brdo.

Kada se u lokalnom odboru SNS i DS dogode 2 bitne stvari, a mi to objavimo, a ostali ne objave, šta pomislite? Grocka Info je objektivan, naravno.

Najbolji

FB stranicaFB profilFB GrupaTwitterAlexa Rang **
Grocka Info5 5452 36322 3984621 207
Nasa Grocka InfoNema2 466*10 284301 284
Grocka Infomer2681 0591 050201 476
Grocka.rs4692 0922 810114 559

Napomena:
* to je zapravo bivši profil Grocka Info radija koji je naš bivši „kolega zadržao“
** manje je bolje

Kada pogledate tabelu manje-više je sve jasno. U svemu smo bolji od konkurencije osim što jedan konkurent ima više prijatelja na profilu, koji je inače bio profil Grocka Info radija, ali kada je „kolega“ poželeo da se osamostali, u tu samostalnost je odneo i taj profil.
U ostalom (Facebook stranica, Facebook grupa i Twitter nalog) smo bolji 10 do 20 puta od konkurencije. Jednostavno brojke govore sve.

Osvrt na 2013.

Tekstovi objavljivani na našem sajtu su bili izrazito čitani, međutim pokazalo se da su najčitaniji oni koji imaju veze sa običnim čovekom i njegovim problemima.

Pozitivne priče i uspesi pojedinaca i kolektiva su bili čitaniji od političkih prepucavanja i saopštenja.

Prošlu godinu ipak je obeležio Predrag Janković Zmaj iz Grocke koji je spasio Gročicu posle izliva mazuta. Uspesi malih balerina iz Grocke su takođe dostigli ogromnu čitanost.

Hapšenje Blaže je takođe izazvalo brojne reakcije među čitaocima, kao i gradnja terena za balote u Boleču ali i akcija isključivanja neplatiša vodovoda u Umčarima.

Hvala

Redakcija Grocka Info portala se zahvaljuje svima, a posebno čitaocima koji su nam dali poverenje, zahvaljujući Vama mi i dalje radimo i postojimo.

Takođe se zahvaljujemo našim čitaocima koji nam dostavljaju informacije, probleme, uspehe koje mi sa zadovoljstvom objavljujemo, jer svaki Vaš uspeh ili problem je zapravo zajednički. Zajedno slavimo uspehe, ali zajedno rešavamo i probleme.

U novoj godini želimo Vam sve najbolje, ali pre svega zdravlja, ukoliko imate to ostalo će doći nekako.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

4 × 1 =