Horor od braka! Skandalozna ispovest Jovane Alibabić

0
692
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Samo tri meseca posle bajkovitog venčanja Jovana Nikolić ispričala je jezivu istinu o ljubavi i braku sa Danijelom Alibabićem, koje je prema njenim tvrdnjama i fizički zlostavljao, a sve to jer je bio željan medijske pažnje. Uskoro bivša gospođa Alibabić otkrila je i da Danijel zaista gaji sklonost prema istom polu!

 

–  Juče sam bila u šoku i želela sam da budem sa svojom porodicom, tako da nisam mogla da odgovaram na pitanja. Moram da kažem da je istina da se Danijel i ja razvodimo! Jer ja kao zena 21. veka neću da tolerišem fizičko zlostavljanje.

Moje nezadovoljstvo traje već duže vreme, ali nisam želela ništa da iznosim u javnost dok se u sve ne uverim. Shvatila sam da sam ja od samog početka naše veze i ubrzo braka bila samo marketinški trik i kako je sve planski odrađeno! Da sam mu ja ustvari sve vreme samo bila paravan. Za ova tri meseca sam svašta doživela… Fizički napad, gde me je Danijel hvatao za vrat i pretio da će nastaviti, ukoliko mu se ne sklonim sa očiju. Da ne odgovara za svoje postupke jer ni sam ne zna šta je sve u stanju da uradi.

Zatim je pokušavao po svaku cenu da me zarobi u kući svojim konzervativnim razmišljanjem.

Sa predlozima da ostanem kući, on će samo raditi a ja ću imati za osnovne potrebe.Tako da sam zbog njega izgubila razne poslovne prilike. Nisam imala sopstveni život, jer sam sve vreme robovala stvarima koje mi je on nametao! Ma sve se tako brzo odigravalo. Stoga moram da demantujem celu priču „Star“ novina, kao i naslov da sam izgubila bebu! Nsam bila trudna niti sam mogla biti jer Danijel i ja nismo imali odnose više od dva meseca. Tačno je ono što se govorilo i pisalo o njemu da je homoseksualac. Od kako smo se doselili u Beograd, on me nije primećivao, stalno je imao obaveze, izlazio sa društvom…

Kada je bio kod kuće sve vreme je provodio na lap topu u virtualnom svetu sa ko zna kim. Sve ovo očigledno govori da sam mu ja bila samo pokriće, na ogromnom računu. Svaku informaciju koju sam dala mogu da dokažem. Lekarskim nalazima mogu dokazati da posle Farme nisam bila u drugom stanju. A na internetu možete naci emisiju „Prica se, piše se“ i videti moju reakciju na temu Adila koji je tukao svoju zenu, Danijelovo ponašanje i podrzavanje Adila. Gde ćete shvatiti da nešto nije u redu među nama, jer je upravonoć pre toga fizički nasrnuo na mene, daveči me, što je nazivao raspravom i ućutkivanjem a ne tučom .Da me je totalno zapostavio mogu da potvrde svi naši prijatelji.

Strašno sam ljuta na sebe i što sam dopustila sebi da nekom budem samo takva ljudska predstava. Moram da spomenem da sam ja ceo svoj Život ostavila (porodicu,posao,fakultet…) , a sa njim započela novi, za koji se ispostavilo da je baziran samo na lažima.

Svima je jasno da je njegova popularnost porasla od kako smo zajedno a poznato e i  da smo u svim emisijama bili pozivani kao muž i žena. A ne on sam kao pevač Danijel Alibabić. Koristio je pažnju naroda zbog naše navodne ljubavi ne bi li se o njemu pisalo po svaku cenu, a ja sam samo služila da opere sve ružne priče svoje ličnosti. Bila sam mu maska za sve njegove odigane predstave.

Povrh svega izuzetno mi je drago što sam sve brzo shvatila, što sam jaka, savremena žena, pa sve ovo mogu stojećki podneti. Mislim da sam već dosta rekla o svemu, kako je zapravo bilo. Od Danijela nisam očekivala nikakvu finansijsku pomoć, niti sam je dobijala!

 

izvor:Puls

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR