Posle koliko žaba dolazi princ?

0
NextWEB hosting

Pitanje koje zanima svaku devojku… A evo ga i odgovor…

Pre svega, zar ne bi bilo sjajno da postoji određen recept za pronalaženje onog pravog? Da se izbegnu svi oni bespotrebni sastanci, upoznavanja, ispijene kafe, večere, pogrešni poljupci i da se zadovoljno prigrli čovek vašeg života…

Recept nažalost ne postoji, ali smo zato došli do otkrića nakon koliko žaba se pojavljuje princ!

Prema nedavno urađenom istraživanju, prosečna žena poljubiće petnaest muškaraca i voleće dva puta pre nego što naiđe na pravog.

Istraživanje je urađeno kroz anketu sa dve hiljade ljudi u Velikoj Britaniji koji su već pronašli svoju srodnu dušu, iliti onog pravog. Ispitanici su morali jasno da odrede koliko su puta pogodili stativu pre nego što nisu dali gol…

Iz celokupne ankete otkrilo se još i da će prosečna žena izaći na četiri loša sastanka, biti prevarena jednom, imati četiri šeme za jedno veče i oko sedam seksualnih partnera dok ne naiđe pravi.

Nemojte brinuti ako se vaši brojevi ne poklapaju baš sa ovim. Samo četiri loša susreta? Hajde da budemo realne…

Ovo nije način da naučnici dokažu da se nećete udati pre nego što poljubite 15 žaba. Ovo je samo prosek na osnovu celokupnog broja žena koje vode različite živote. Ali je svakako zanimljiv način da uporedite sopstveni ljubavni život sa onim koji vodi ostatak sveta.

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

4 × 1 =