Usnuli horoskop: Lavovi dominantni u snu, Ribe pevaju serenadu

0
728
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Škorpije će voditi ljubav i u snu, a Vodolije rasprave. Pogledajte kako se horoskopski znakovi ponašaju dok spavaju.

OVAN
Teški trenuci koje tokom dana doživljavaju, ponovo im se pojavljuju u snu, pa i u toku noći ne spuštaju gard, već se bore sa svojim neprijateljima i dok sanjaju. U snu su najčešće borbeni, ali to ne znači da svaki put pobede.

BIK
On je uglavnom lepo vaspitan, drži do manira, sentimetalan je i senzualan, pa se i u snu prožima njegova senzualnost i osećajnost. Iako se desi da se na javi posvađa, u snu on će da teži da konflikt reši.

BLIZANCI

S obzirom na to da ovaj znak prate dva lica, i dok sanja on u jednoj situaciji može da bude mač sa dve oštrice. U zavisnosti od situacije, na trenutke će izgledati kao pitoma maca, a sledećeg trenutka – tigar.

RAK
Pošto uvek voli da je okružen ljudima koji su mu dragi, čak i u snu je sa njima. Tako će rak u snu raspravljati nerazrešene konflikte koje je imao sa prijateljima tokom dana ili da traga za smislom života.

LAV
Centar sveta i njihovog sna su oni sami. Bilo šta da sanjaju, oni si ti koji vode reč i od kojih zavisi ceo tok situacije. Često će pokušavati da „svesni“ sanjaju ne bi li uticali i na tok sna.

DEVICA
Ako su tokom dana propustile da nešto dovedu u red ili nisu obratile pažnju na detalj osobe s kojom su bili u kontaktu, one će dozvati situaciju u snu, ne bi li nadoknadile propušteno.

VAGA
Za sve ono što su se tokom dana dvoumile, vage će u snu izabrati drugu opciju da vide šta je to što su propustile. Ukoliko su na rasprodaji prethodnog dana videle dobru garderobu, u snu će i dalje maštati o njoj. Ipak, jutro će dočekati bez donete odluke.

ŠKORPIJA
U snu će da povedu glavnu reč, naravno u seksu. Iako su tokom dana već imale odnose, neće im manjkati ni u snu, barem toliko da dokažu da su najbolje.

STRELAC
Gađaju direktno u metu, pa ako preko dana nisu završile ručak, u snu će ga pojesti. Oni ništa ne ostavljaju nedovršeno, pa će u snu naciljati svoj plen.

JARAC
Sve ono što su preko dana morali da urade, a da se kosi sa njihovom tradicionalnošću, u snu će ponovo proživeti tu scenu, ali na svoj tradicionalan način. Nema seksa pre braka.

VODOLIJA
Kontroverzni planovi koje tokom dana nije stigao da obavi, dočekali su ga u snu, pa se sada prepušta avanturama. Ukoliko je preko dana bio u nekoj raspravi, nastaviće da polemiše i u snu.

RIBE
Najnoviju serenadu koju su smislile, pevaće pod prozor svojoj simpatiji. Jedino bi se moglo dodatno desiti da mesečari, pa se ne začudite ako pospanog dragog zateknete pod prozorom.

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR