Aleksandar Popović u poseti Grockoj

0
NextWEB hosting

Alekasandar Popović, kandidat Demokratske stranke Srbije za gradonačelnika Beograda, juče je posetio Grocku u okviru predizbornih aktivnosti. Posle kratkog razgovora sa predsednikom opštinskog odbora Zoranom Milićevićem i članovima stranke u kancelariji OO DSS o problemima koji muče gradjane opštine, Aleksandar Popović je zajedno sa predsednikom gradskog odbora Andrejom Mladenovićem i članovima stranke prošetao kroz pijacu i centar Grocke gde je sa trgovcima i narodom razgovarao o problemima.

Što se tiče Grocke, izjavio je da opština ima problema sa infrastrukturom tj. opština nema para za asfaltiranje puteva, ne može da obezbedi prevoz učenika, bori se sa dugovima gradjana prema javnim preduzećima za usluge vodovoda, kanalizacije i iznošenja smeća, takodje su dobili da plaćaju lokalno osvetljenje na ulicama, sve se to nagomilalo jer grad nije obezbedio nikakva sredstva kako bi pomogao opštini.

Zbog toga se Demokratska stranka Srbije i zalaže za decentralizaciju grada, jer je do sada grad bio kompletno centralizovan, a beogradske opštine uopšte nisu dobijale prihode već su im se samo gomilali troškovi i obaveze. Izjavio je da DSS niti ima ,niti želi da trošiti novac na skupu kampanju, a njihov rad  najbolje govori o njima samima, kakvi su i za šta se bore.

Posle obilaska Grocke Aleksandar Popović i Andreja Mladenović su posetili i deponiju u Vinči, gde je Aleksandar izjavio da se zalaže za otvaranje reciklažnog centra, a to otvara mogućnost za nova radna mesta.

 

DSC_0148 DSC_0142 DSC_0117 DSC_0086 DSC_0077 DSC_0070 DSC_0055 DSC_0041 DSC_0046 DSC_0008 DSC_0207

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

5 × 1 =