Džez koncert Qzama Quartet u Kaludjerici 23.februara u okviru projekta „Mladi za mlade“

0
NextWEB hosting

U okviru projekta „Mladi za mlade“, 23. febrara u 20h održaće se džez koncert u prostorijama MZ Kaluđerica. Ovo je prva aktivnost ovog tipa organizovana u ovom naselju. Koncert će održati Qzama kvartet koji su oformili renomirani muzičari poznati na srpskoj džez sceni.

Projekat „Mladi za mlade“ sprovodi neformalna grupa Mladi za Kaluđericu. Ova grupa je nastala krajem septembra prošle godine i nju obrazuju studenti ili tek svršeni studenti iz ovog naselja. Motiv nastanka grupe Mladih za Kaluđericu je da svojim angažovanjem doprinesu stvaranju bolje kulturne atmosfere i to potpuno volonterski.

Osim koncerta, projektom je predviđeno i održavanje tribine kao i radionice na temu sekusalnog i reproduktivnog zdravlja, i asertivnog ponašanja tokom februara i marta meseca. Cilj ovog projekta je da mladima omogući kvalitetno korišćenje slobodnog vremena i mogućnost izbora.

Projekat je, u okviru programa Aktivne zajednice, podržan od strane Trag fondacije. Za dodatne informacije možete pisati i na mladizakaludjericu@gmail.com ili posetite stranicu Mladi za Kaludjericu na društvenoj mreži Facebook.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

twenty + seventeen =