OMLADINA SNS: Đilas i Demokratska stranka kulu od kartona platili 62 miliona dinara!

0

NextWEB hosting
NextWEB hosting

Srpska napredna stranka veoma je iznenađena što Demokratska stranka danas pominje ”Kulu od karata”, kada svi znaju da su upravo oni zadužili Beograd za nekoliko stotina miliona evra, u korist tajkuna i u njihovu ličnu korist, dok su građani dobili 960 miliona evra duga i katastrofalne projekte, kao što su BusPlus i rekonstrukcija Bulevara kralja Aleksandra.

Srpska napredna stranka želi da podseti građane Srbije i Beograda da su Dragan Đilas i Demokratska stranka napravili istinsku kulu od kartona u Novom Beogradu, maketu Terazija, koja je koštala građane Beograda 62 miliona dinara. Ova kula od kartona paradigma je onoga kako je Dragan Đilas vodio Beograd i kako bi vodio i Beograd, i Srbiju, kada bi mu se ponovo pružila takva šansa.

Sa takvim predsednikom stranke, nije ni čudo što kandidati sa poslaničke liste Demokratske stranke povlače svoje kandidature, poput Nataše Grbović i Tamare Tripić. Oni znaju da su tamo samo zbog Đilasovih ličnih interesa i interesa tajkuna, a i birači to odlično znaju. Srbiji je potreban lider koji može da ujedini ljude, a ne neko ko im maže oči i odvlači ih sa pravog puta.

Omladina Srpske napredne stranke

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR