OMLADINA SNS: Đilas i Demokratska stranka kulu od kartona platili 62 miliona dinara!

0
NextWEB hosting

Srpska napredna stranka veoma je iznenađena što Demokratska stranka danas pominje ”Kulu od karata”, kada svi znaju da su upravo oni zadužili Beograd za nekoliko stotina miliona evra, u korist tajkuna i u njihovu ličnu korist, dok su građani dobili 960 miliona evra duga i katastrofalne projekte, kao što su BusPlus i rekonstrukcija Bulevara kralja Aleksandra.

Srpska napredna stranka želi da podseti građane Srbije i Beograda da su Dragan Đilas i Demokratska stranka napravili istinsku kulu od kartona u Novom Beogradu, maketu Terazija, koja je koštala građane Beograda 62 miliona dinara. Ova kula od kartona paradigma je onoga kako je Dragan Đilas vodio Beograd i kako bi vodio i Beograd, i Srbiju, kada bi mu se ponovo pružila takva šansa.

Sa takvim predsednikom stranke, nije ni čudo što kandidati sa poslaničke liste Demokratske stranke povlače svoje kandidature, poput Nataše Grbović i Tamare Tripić. Oni znaju da su tamo samo zbog Đilasovih ličnih interesa i interesa tajkuna, a i birači to odlično znaju. Srbiji je potreban lider koji može da ujedini ljude, a ne neko ko im maže oči i odvlači ih sa pravog puta.

Omladina Srpske napredne stranke

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

four × five =