Šta se dogodi kad Beograđanka ostavi auto nasred trotoara i ode u prodavnicu?

0
730
NextWEB hosting
NextWEB hosting

„Teto, teto evo su vam kola dole“, odgovorila je grupa mališana jednoj Beograđanki koja je izbezumljeno upitala gde joj je automobil koji je nekoliko minuta ranije parkirala na trotoaru u Ulici vojvode Stepe ispred broja 298. Nije u pitanju nikakv vic, iako sve podseća na one smešne video-klipove u kojima su glavni akteri žene vozači.


Naime, nesvakidšnji prizor zaprepastio je danas stanare Ulice vojvode Stepe, kada je parkirani automobil marke „pežo“ iznenada skliznuo sa trotoara, provozao se kolovozom u rikverc i sleteo niz zemljanu padinu dubine desetak metara i ukucao se u zgradu broj 287.

U incidentu srećom, niko nije povređen, a pravo je čudo da u tom trenutku na ulici nije bilo drugih automobila, tramvaja ili pešaka.

-Parkirala je automobil, izbacila ga iz brzine, ali nije podigla ručnu kočnicu. Dok je bila u obližnjoj prodavnici, auto se provozao sam, sleteo u ambis i ukucao se ljudima ispod prozora. Mogao je neko dete da pokupi – ispričali su očevici.

 

Mališani koji su se igrali u blizini, prvi su obavestili „zaboravnu“ Beograđanku, da joj automobil, na žalost, nisu odneli radnici „Parking servisa“.

– Pitala je gde su mi kola, a mi smo rekli, teto, evo ih u rupi, udarila su u zgradu – ispričali su mališani.

Vidno potrešena Beograđanka, odmah je pozvala šlep službu koja je kroz nekoliko minuta došla i započela akciju izvlačenja automobila uz strmu padinu.

„Pežo“ je pretrpeo znatna oštećenja, a više sreće nije imala ni bašta stanara zgrade 287, koju je automobil doslovno preorao.

Radnici šlep službe izvlačili su automobil više od pola sata uz pomoć kamiona i sajle, a podršku im je pružala brojna publika.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR