DNO: Pokret socijalista Grocka ogorčen lažima Naša Grocka

0
NextWEB hosting

Naime povodom jučerašnjeg teksta na sajtu Naša Grocka, u kojem se trvdi da je Dragan Stojanović, inače predesednik udruženja “Pokreta zelenih breza”, navodno preuzeo opštinski odbor Pokreta socijalista u Grockoj, i da ne podržava saradnju te stranke sa lokalnim odborom Srpske napredne stranke u Grockoj.

Gospodin Stojanović nam se uredno javio danas prepodne, i u oštrom telefonskom razgovoru sa gospodinom Matorčeviće oštro demontovao ove dezinformacije, i naveo urednika tog sajta da po hitnom postupku objavi demanti.

“Ja sam postavljen za predsednika izbornog štaba Pokreta socijalista u Grockoj, dok je predsednik opštinskog odbora gospodin Apostol Veličković. Imamo odličnu saradnju sa opštinskim odborom Srpske napredne stranke u Grockoj, i pružamo aposlutnu podršku opštinskom rukovodstvu, u nameri da ovu našu opštinu što pre izvedemo na pravi put, s obzirom da su je prethodnici sahranili. Uvereni smo u ubedljivu pobedu Srpske napredne stranke i liste Aleksandar Vučić – Budućnost u koju verujemo. Isto tako na sledećim izborima sa našim partnerima izaćićemo na lokalne izbore” – rekao je za Grocka info portal gospodin Stojanović.

Kao što smo i najavljili ovih dana, ovo je još jedna u nizu laži ovog sajta sajta, koji je kako smo pisali u rukama SPS-a i Gorana Pekarskog. Obaveza našeg uredništva je da obaveštavamo naše građane o svim događanjima na našoj teritoriji, pa i o medijskim manipulacijama ovog sajta koji se nalazi u rukama pojedinih stranaka iz Grocke.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

nineteen − six =