KOLIKO SU NEZAVISNI: Pojedini portali u Grockoj pod kontrolom SPS-a?

0

NextWEB hosting
NextWEB hosting

Poštovani čitaoci Grocka info portala. Nakon brojnih poruka naših čitalaca, morali smo da se oglasimo povodom izborne kampanje koja je u toku, a koju sprovode i lokalni odbori u Grockoj.

Po svemu sudeći Grocka info portal jedini je portal koji ravnomerno i objektivno izveštava o svim akcijama stranaka na našoj teritoriji, dok Naša Grocka Info i Grocka Informer koriste svoje sajtove za promociju SPS-a. Više nego očigledno je postalo, da su ovi sajtovi pod patronatom  SPS-a u Grockoj, a zašto možemo samo da nagađamo, ali danas ništa nije slučajno.

Nakon analize koje smo uradili, u toku kampanje na ova dva portala od ukupnih broja tekstova, više od 80% vezuje se za SPS u pozitivnom smislu, a na portalu Naša Grocka Info koji je odavno pod patronatom Zorana Životića, savetnika udruženja građana „Snaga građana“, tekstovi protiv vladajuće koalicije, pa čak i izmišljeni, izlaze svakog dana, dok se o SPS-u uglavnom pričaju hvalospevi. Inače, za Zorana Životića bivšeg člana DS-a, vezuju se brojne afere, poput  enormnih kafanskih računa, kako su tada pisale Vecernje novosti, za proslavu pobede tadašnjeg gradonačelnika Dragana Đilasa.

Grocka info portal, ostaće jedini nezavisni portal na našoj opštini, trudiće se da objektivno sagledava kampanju koja je u toku.

Nama i Vama dragi čitaoci, ostaje da se zapitamo na koji način su ovi novinari stekli simpatije SPS-a, da li iz ideala, nekih obećanja, ili na neki drugi način.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR