POTVRĐENO: Grocka Informer i Naša Grocka u rukama SPS-a!

0

NextWEB hosting
NextWEB hosting

Grocka 2.3.2014,

Nakon sinoćnog teksta o kontroli SPSa nad dva portala u Grockoj (Grocka Informer i Naša Grocka), umesto pristojnih odgovora, uredništvo Grocka info portala dobilo je bujicu napada i uvreda od urednika ovih sajtova.

Prvo je vlasnik Grocka informera objavio tekst pod nazivom „Špekulacije Grocka info portala“, a zatim je na grupi Grockainfo.com, koja je najbrojnija na našoj opštini, javno podržao Socijalističku partiju Srbije, i tim činom potvrdio naša saznanja o kontroli SPS-a nad ovim gročanskim sajtom.

sloba

 

Od urednika Naša Grocka dobili smo tekst „Razvrstavanje kukavica“, pričajući o prikolicama, orlovima i nekim ptičićima, ali izgleda da je Grocka info portal pogodio srž, jer polovina ovog teksta je priča o Zoranu Životiću, inače vlasniku lažnog profila Pictorius Danubio, koji čak ima i svoju rubriku u kojoj izmišlja priče i vređa ljude, a inače oni nekoga prozivaju da je kukavica, a dotični Životić piše sa ovog profila, a ne iza svog imena i prezimena. A onda se predstavljaju kao neki ozbiljan sajt.

 

Posle svega što ste mogli da pročitate, jasno je da je Grocka info portal jedini realan i objektivan sajt na našoj opštini. Inače, nemamo ništa protiv toga da bilo ko radi za bilo koju stranku ili grupaciju, ali nije fer prema čitaocima da se deklarišu kao nezavisni i ozbiljni sajtovi.

Pozivamo ih da nam pokažu tekstove koje izmišljali, i ukoliko dokažu da smo bilo koji tekst izmislili, mi ćemo se javno izviniti.

Sve ovo je jasan dokaz da u našoj državi vlada demokratija, i da je sve moguće pa i ovo.

Uredništvo Grocka info portala

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR