UG “Naša Kaluđerica”: Naša Grocka info zloupotrebljava novinarsku profesiju

0
NextWEB hosting

Povodom najnovijih dešavanja, a vezano za neistine koje plasira Naša Grocka info, udruženje građana “Naša Kaluđerica” poslalo nam je saopštenje u kome se kaže da zbog zloupotrebe novinarske profesije njihovog urednika, neće davati izjave za ovaj portal.

UG “Naša Kaluđerica”:

Zbog kršenja novinarskog kodeksa, kao i zloupotrebe novinarske profesije GO UG Naša Kaludjerica donela je jednoglasnu odluku da u narednom periodu neće davati izjave za Naša Grocka Info.

Dragoljub Krstić, predsednik udruženja:

Kada urednici ovog portala nauče šta znaci novinarska etika, istinitost izveštavanja, zloupotreba novinarske profesije i jos nekoliko termina tog momenta ukinućemo ovu odluku.Namerno nanošenje štete građanima pisanjem i objavljivanjem tekstova koji nisu zasnovani na činjenicama već izmišljotinama ovog portala jeste grubo kršenje novinarske profesije i to dovoljno govori o ljudima koji danas upravljaju ovim portalom.

Grocka info portal poziva sve koji žele da se oglase povodom najnovijih otkrića, a vezanih za političku pozadinu Naša Grocka info, da nam se obrate, a sve u cilju razotkrivanja ovih manipulanata koji svakodnevno plasiraju razne dezinformacije, i na taj način pokušavaju da manipulišu građanima.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

nine − 2 =