BEOGRAD: Andreja Mladenović otvorio je danas “Dečiji sajam“, ulaz besplatan

0
779
NextWEB hosting
NextWEB hosting

BEOGRAD – Zamenik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović otvorio je danas 13. Dečiji sajam koji je okupio 100 izlagača, a tokom tri dana mališani će moći da uživaju u bogatom zabavnom programu.

„Kampina frutis“ (Campina fruttis) dečiji sajam održava se u hali 3 Beogradskog sajma i trajaće do 27. aprila, a ulaz je besplatan.

Mladenović je kazao da se izlagači iz godine u godinu trude da budu sve bolji, inovativniji i kreativniji u svojoj ponudi, svesni značaja kvalitetnih proizvoda i raznovrsnih usluga koje su važne za pravilan rast i razvoj najmlađih.

Pored odeće i obuće, igračaka i raznih proizvoda za negu i pravilan rast i razvoj dece, Dečiji sajam je i ove godine ponudio bogat edukativni program, odličnu animaciju i druženje za mališane u okviru kreativnih radionica, istakao je Mladenović.

Ana Rebić, PR manifestacije, kazala je novinarima da sve posetioce očekuje bogat i raznovrstan program tokom trajanja sajma, pa će mališani moći da uživaju u 27-časovnom programu, kako na bini, tako i na sportskom terenu.

Na bini će se na svakih 30-40 minuta neprestano smenjivati nastupi dečijih horova, predstava, pozorišne, baletske i ostale grupe dečijeg stvaralaštva, dok će na sportskom terenu biti organizovane školice i nagradne igre, ali i ples i trka beba, navela je Rebić.

Na svečanosti povodom otvaranja Sajma pevao je dečiji hor „Čarolija“, a decu i njihove roditelje pozdravio je i Dane Korica ispred Sportskog saveza Srbije.

Prijatelji Dečijeg sajma su Turistička organizacija Beograda i Lejdi fer (Lady fair), a sponzori su Kampina frutis, Frikom i Bekutan.

Foto Tanjug, T. Valič IZVOR: Tanjug

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR