NextWEB Hosting i izrada web sajt
NextWEB hosting
Brutalan napad na Patrijarha

Brutalan napad na Patrijarha

0
710
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Najnoviji napad „E-novina“ na patrijarha srpskog, Irineja, povodom velikog intervjua koji je Njegova svetost dala „Večernjim novostima“

U Beogradu već duže vreme egzistira portal pod imenom „E-novine“ koji predstavlja medijski fenomen – osnovna delatnost „E-novina“ je omalovažavanje, nipodaštavanje svega što ima srpski prefiks, brutalno vređanje svakoga ko u pozitivnom smislu spomene nacionalne vrednosti, tradiciju, istoriju srpskog naroda. Mržnja kipti iz ogromne većine tekstova objavljenih u „E-novinama“, nijedan sajt u regionu, uključujući one najekstremnije hrvatske i bošnjačke, sajtove ustaških organizacija, ne gaji i ne širi takvu mržnju prema Srbima, kao autori „E-novina“ i njihovi čitaoci-forumaši. Bilo je i poziva na ubistvo, ali javno tužilaštvo u Beogradu do sada nije reagovalo.

Iz brojnih primera koji potvrđuju gornje konstatacije izdvajamo najnoviji napad „E-novina“ na patrijarha srpskog, Irineja, povodom velikog intervjua koji je Njegova svetost dala „Večernjim novostima“.

Objavljujući deo iz intervjua, uz redakcijski komentar: „Lider kleronacionalističke udruge SPC, koristi praznik ljubavi da još malo širi mržnju, beznadežno zarobljen u svom antihrišćanskom umu, u intervjuu notornim ‘Večernjim novostima’“, 19. aprila, „E-novine“ puštaju lavinu „komentara“ u kojima dominira najcrnja mržnja: „Crkni smradu neoprani“, „Marš džukelo“. „Đubre jedno zatucano, fašističko“, „Ovaj što se javlja iz pedofilsko-lopovsko-profiterskog grotla, neka odjebe“.

Izvinjavamo se čitaocima zbog doslovnog citiranja, ali drugačije se ova mešavina mržnje i pomračenja uma, nije mogla predstaviti u punom svetlu.

IZVOR:novosti.rs V. N.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR