Ceca traži policijsku zaštitu!

0
Autor: A. Radojević | 25.04.2014 – ALO

Svetlana Ražnatović podnela je prijavu protiv grupe građana Novog Sada koji su na internetu pokrenuli peticiju „Stop Ceci na Tvrđavi“ posle informacije da će folk diva nastupiti 28. juna na „Tamburica festu“!

Kako „Alo!“ saznaje, Ceca je uplašena za svoju bezbednost, pa je od policije tražila zaštitu, ali i hapšenje organizatora koji su, između ostalog, napisali da ona treba da trune u zatvoru.
NextWEB hosting

Ceca

Svetlana Ceca Ražnatović | Foto: Nenad Mihajlović

– Čim se peticija „Stop Ceci na Tvrđavi“ proširila u javnosti, a u okviru koje se pojedinci zalažu da ona ne učeštvuje na „Tamburica festu“ na Petrovaradinskoj tvrđavi, Ceca se veoma uplašila za svoju bezbednost. Ona je odmah otišla u policiju gde je prijavila organizatore ove peticije uz obrazloženje da je to poziv na njen linč. Tražila je pomoć od njih, ali i policijsku zaštitu, jer smatra da je njena bezbednost ugrožena. Pored toga, Ražnatovićeva je insistirala da se pronađu organizatori peticije i da se isti uhapse – izjavio je za naš list izvor blizak policijskoj istrazi.

Kako bismo se uverili u tačnost ovih informacija kontaktirali smo sa Svetlanom Ražnatović, koja je potvrdila naša saznanja.
– Tačno je, prijavila sam organizatore peticije policiji, ali ništa više ne želim da komentarišem – izjavila je Ceca za „Alo!“.
Da podsetimo, u peticiji Ceca je oklevetana da je supruga zločinca, kao i da je narod pozivala u rat.
– Ceca je udovica ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana. Ona je s njim išla po logorima tokom devedesetih i učestvovala u njegovom „biznisu“, a nakon njegove smrti potpuno ga je i preuzela. Sa svojim pesmama učestvovala je u propagandnoj mašineriji koja je imala cilj da stanovništvo drži u ratnohuškačkoj komi. Za sva svoja nedela Ražnatovićeva zaslužuje da bude u zatvoru, s maksimalnom kaznom. To što je Srbija banana država i što se sve završilo na elektronskoj narukvici ne znači da se ne treba boriti protiv takvih zlotvora – piše, između ostalog, u tekstu na portalu www.peticije24.com, a peticiju je do juče potpisalo više od 3.000 ljudi.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

19 − thirteen =