Devojka (16) najbolju drugaricu izbola 65 puta zbog golišave fotke na FB

0
816
NextWEB hosting
NextWEB hosting

 

Možda izgleda kao da sam veoma smirena, ali u mojoj glavi, ja sam te ubila najmanje tri puta, poručila je Elizabet Gutijerez svojoj prijateljici Anel Baez

Elizabet Gutijerez, foto Dayli mail Facebook

Foto: Daily mail/Facebook

MEKSIKO – Tinejdžerka iz Meksika Elizabet Gutijerez (16) ubila je svoju najbolju drugaricu Anel Baez (16) ubadajući je nožem 65 puta jer je na Fejsbuk postavila golišavu fotografiju njih dve.

„Možda izgleda kao da sam veoma smirena, ali u mojoj glavi, ja sam te ubila najmanje tri puta“, napisala je Gutijerezova na svom Tviteru, koji je sada obrisan.

Ipak, žrtva nije ozbiljno shvatila svoju drugaricu čak ni kada joj je ova poručila da „će biti srećna ako poživi do kraja godine“.

Svađa dve tinejdžerke dobila je jezivi obrt 19. marta kada je Baezova pozvala Elizabet da dođe kod nje kako bi se pomirile. Bio je to potez koji ju je koštao života.

U jednom trenutku, Elizabet je rekla da ide do kupatila, ali je otišla u kuhinju i uzela nož. Zatim se vratila u sobu i brutalno napala Anel s leđa ubadajući je 65 puta.

Posle izvršenog zločina, Gutjerezova je pobegla s lica mesta. Svoju umešanost pokušala je da prikrije praveći se da žali za Anel, a čak je došla i na njenu sahranu gde je i uhapšena. Kako se radi o maloletnici, maksimalna kazna na koju može biti osuđena je sedam godina robije.

Izvor:Kurir

PLANETA

Autor: couriermail.com.au,Foto: Daily mail

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR