Devojke, muvate frajera?…evo taktike koja uvek pali

0
688
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Autor: Telegraf.rs 26.04.2014

Sviđa vam se neki momak, ali ne znate kako da ga osvojite? Donosimo vam jednu moćnu flert-taktiku koja zasigurno ima da upali.

Par

Par | Foto: Profimedia.rs

Najnovije istraživanje koje su sproveli psiholozi sa Olbrajt univerziteta u Pensilvaniji otkriva da većina muškaraca nepogrešivo “pada” na jednu stvar.

 

U pitanju je ženski glas.
Ne, nije reč o normalnoj boji glasa, već onoj kada žena snizi dubinu za oktavu i obraća se muškarcu nežno, mazno i zavodljivo. Kad čuje takav glasić, pripadnik jačeg pola biće oboren s nogu i to do te mere da neće ni biti svestan toga šta ga je snašlo.
Zašto je to tako? Jednostavno, muškarci u našoj kulturi kao da su programirani da, kad im se neka dama obrati takvim tonom, automatski u svojoj glavi imaju sliku zanosnog tela koje se pohotno uvija.
S druge strane, muškarac koji proba da dubokim i zavodničkim glasom osvoji devojku koja mu se dopada, provešće će kao bos po trnju.

 

U najboljem slučaju, ona će samo prasnuti u smeh, ali prihvatiti igru. Imitacija popularnih pevača ili glumaca s hrapavim glasovima jednostavno kod žena ne prolazi.

24h

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR