Ehhh ta ljubav: Putem interneta upoznao ženu, pa oslabio 180 kilograma

0
689
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Brajan Fleming (32) iz Mičigena pre dve godine je bio težak 283 kilograma. Nije imao posao niti prijatelje, a dane je provodio u krevetu, pijući votku i igrajući igrice.

Ovako je pre samo dve godine izgledao Brajan Fleming

– Za večeru bih obično pojeo dupli čizburger sa pomfritom, porciju pohovane piletine i veliki sendvič. Svakodnevno sam se pretrpavao brzom hranom – seća se Fleming.

Njegovo zdravstveno stanje se ubrzano pogoršavalo, sve dok ga internet igrica „Draw Something“ (nacrtaj nešto) nije slučajno spojila sa Džeki Isthem (52).

Britanka koja se zbog urođene bolesti mišića hrani izuzetno zdravo i redovno vežba, ubedila je Fleminga da promeni svoj život iz korena.

– Rekla mi je da na svetu postoje ljudi koji se bore da prežive, a ja imam sve uslove da budem srećan i odbacujem ih – kaže Amerikanac.

Danas je zdrav, srećan i ima prijateljicu

Uz Džekinu podršku, Fleming je ostavio alkohol, počeo je da šeta svakog jutra i da unosi voće i povrće. Njih dvoje su se krajem prošle godine sastali u Parizu, gde su se zajedno popeli na vrh Ajfelove kule.

– Džeki je najbolja stvar koja mi se dogodila. Spasla mi je život, iako nikad nije preuzela zaslugu za to – kaže bivši alkoholičar.

On je danas težak 103 kilograma i odlučan u nameri da još oslabi. Sa svojom prijateljicom se redovno dopisuje, a ove godine će je posetiti u Londonu. I. H.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR