Hrabri radnik prodavnice „Idea“ uhapiso lopova u sred prodavnice

0
1026
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Autor: N.N.Travica | 13.04.2014  Izvor:Alo.rs

Radnici prodavnice „Idea“, na uglu ulica Vatroslava Jagića i Heroja Pinkija u Novom Sadu, uhvatili su tridesetogodišnjeg Nikolu M., kog su zadržali do dolaska policije. On je prema rečima zaposlenih već nekoliko puta krao robu iz te prodavnice, što su snimile sigurnosne kamere.

Mesar uhapsio lopova u sred radnje / Foto: N.N. Travica

Mesar uhapsio lopova u sred radnje / Foto: N.N. Travica

Kako „alo.rs“ saznaje osumnjičeni je jutros oko 9 sati ušao u prodavnicu, gde su ga zaposleni zapazili i pratili. U trenutku kada je pokušao da ukrade neki od artikala, Nikoli je prišao mesar, koji ga je uz pomoć druge dvojice kolega uhvatio. O događaju je odmah obaveštena policija, koja je tek nakon više poziva kako zaposlenih, tako i građana poslala patrolu na lice mesta. Dok policija nije stigla sa kradljivcem su se borili zaposleni, od kojih je jedan zadobio i lakše povrede ruke.

– Skoro svaki dan dolazi u našu prodavnicu i krade. Vrednost ukradene robe može dnevno da se meri desetinama hiljada dinara. Više nismo znali šta da radimo. I u subotu ga je snimila kamera kako pakuje vrednu robu, koju je naravno odneo sa sobom. On krade, a meni skidaju sa plate. – rekao je jedan od radnika prodavnice, koji je pitao osumnjičenog kome prodaje ukradene artikle, na šta mu je isti odgovorio da to ne treba njega da se tiče.
Pored policije u prodavncu su odmah stigli i šefovi, koji su policiji predali video snimke, pomoću kojih će se utvrditi koja je vrednost robe koju je Nikola ukrao. Prema tvrdnjama yaposlenih najčešće na njegovoj meti su se nalazile skupocene čokolade, kafa, pića….
Policija je osumnjičenog maricom prevezla u prostorije Policijske uprave, gde je predat inspektorima kriminalističke policije, kako bi se utrvdila kompleta kriminalna aktivnost uhapšenog.

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR