MISS SRPSKOG PARLAMENTA: Ovo je Irena, golišava poslanica!

0

NextWEB hosting

Imponuje mi što sam izabrana za mis parlamenta, ali smatram da lepota nije presudna za političku karijeru, kaže Irena Vujović (31), poslanica SNS koju su mediji proglasili najlepšom poslanicom Skupštine Srbije.

NextWEB hosting

Irena Vujović

Irena Vujović: Fotografiju u negližeu postavila na Fejsbuk!

Iako u parlamentu poštuje dres – kod, Vujovićeva privatno ne skriva svoje adute. Svoj seksipil pokazala je na Fejsbuku u izazovnom negližeu sa leopard printom.

Vujovićeva, međutim, napominje da bi želela da javnost stekne uvid u to da u srpskoj skupštini ima veoma pametnih, obrazovanih i stručnih žena. U parlamentu, kaže, planira da se bavi međunarodnim odnosima ali, da se angažuje i na pitanjima diskriminacije žena.

– U novom sazivu parlamenta baviću se spoljnopolitičkim pitanjima, kao i u prethodnom. Radiću i na ravnopravnosti žena i njihovoj zastupljenosti u svim sferama našeg društva – otkriva najlepša poslanica i dodaje da se zalaže za jače angažovanje žena u politici.

Irena Vujović

Irena Vujović: Ovo društvo mora da napreduje

– Verujem da kao društvo moramo još da napredujemo i da prisustvo žena u parlamentu ne bude samo ispunjavanje zakonske norme, već da bude društvena potreba koja se ne dovodi u pitanje, priča ona.

Tu se, međutim, ne završavaju njene ambicije u politici.

– Moje ambicije su vezane za uspeh stranke kojoj pripadam i za dobrobit svih građana Srbije, kazala nam je Vujovićeva ne želeći da otkrije na kojoj poziciji bi mogla da ostvari svoje profesionalne ciljeve.

Irena Vujović

Irena Vujović: Planiram da doktoriram

Inače, završila je Fakultet za međunarodnu ekonomiju na Megatrend univerzitetu, ali nastavlja stručno da se usavršava.

– Što se tiče mojih daljih planova odnose se na završetak moje doktorske disertacije i dalje profesionalno usavršavanje – zaključuje naša sagovornica.

Irena Vujović pristupila je 2008. Srpskoj naprednoj stranci, u kojoj je član Glavnog odbora. Nakon izbora 2012. izabrana je za poslanika, a sad, s titulom najlepše, nastavlja rad u skupštinskim klupama.

IZVOR:ALO.RS

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR