Nedeljni horoskop od 21. 4. do 27. 4.

0
871
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Saznajte šta Vam zvezde predviđaju za ovu nedelju kada je reč o poslu, ljubavi…

horoskopFoto: Guliver/Getty/Thinkstock

Ovan

Početak nedelje je rezervisan za druženje sa dragim ljudima i bitne razgovore. Jako ste pričljivi, ali ne treba sve pričati svima. Budite diskretniji. Usporite malo. Potrudite se da se odmorite sredinom nedelje i da ,“napunite baterije“, a od četvrtka ćete se osećati mnogo bolje. Bavite se sportom. Ne zapostavljajte zdravlje. Tokom vikenda se odmorite i nemojte se prejedati.

Bik

Družite se sa dragim ljudima ove nedelje. Šetajte više. Prećutite neke stvari koje mislite da mogu povrediti Vama drage ljude. Potrudite se da se ne opterećujte previše poslom, da se ne nervirate, nego uradite sve što možete efikasnije i brže, da biste imali više vremena za odmor. Tokom vikenda ćete se osećati odlično i adovoljno. Uživajte sa porodicom.

Blizanci

Idite na neki put početkom nedelje ili na neko mesto koje odavno planirate. Bitno je da uradite nešto novo. Nemojte biti nervozni i napeti, nego se potrudite da Vam ne bude dosadno. Sredinom nedelje će posao biti u prvom planu. Nemojte se nervirati oko posla koji morate da završite, nego gledajte da se dobro organizujete da ne biste pravili greške. Nemojte zapostaviti druženje sa prijateljima tokom nedelje.

Rak

Napeti ste zbog novca početkom nedelje. Nemojte igrati nagradne igre jer nije preporučljivo. Potrudite se da se usredsredite na odmor i uživanje. Što se tiče posla, nemojte sebi stvarati dodatnu napetost u vezi sa zadacima koje morate da odradite, nego stavite to na prvo mesto i odradite. Naročito napet dan na poslu će biti petak. Vikend ostavite za drage ljude i provedite lepo vreme sa njima.

Lav

Partner je jako napet početkom nedelje. Ne nervirajte se, nego mu udovoljite da ne bi došlo do svađe. Sredinom nedelje su mogući nepredviđeni troškovi, ali možete lako izaći na kraj s tim. Bitno je da sami sebi ne napravite problem. Idite na neki put krajem nedelje i opustite se.

Devica

Napeti ste početkom nedelje zbog posla. Nervirate se više nego što treba. Opustite se, odmorite i gledajte da Vam organizacija bude na prvom mestu. Ne zamerajte drugima što su napeti, nego pokušajte da se svakom sklonite sa puta. Nemojte trošiti previše novca na sitnice koje Vam nisu potrebne. Pazite dokumenta.

Vaga

Imate dosta energije. Potrudite se da se posvetite sebi i da budete kreativni. Bitno je da Vam ne bude dosadno. Ne zapostavljajte partnera nikako. Možete ga iznenaditi bilo kako, bitno je da unesete neke novitete u vezu. Imate manjak energije, ali će se sve to brzi promeniti.

Škorpija

Posvetite se privatnom životu, ne zapostavljajte sebe zbog posla. Najbolje bi bilo da se ne nervirate previše oko posla, nego da odredite svoje prioritete, tako ćete se najbolje posvetiti i odraditi najbitnije stavke. Ne gubite vreme. Bavite se sportom sredinom nedelje.

Strelac

Veseli ste i optimistični. Ide Vam se na neki put. Potrudite se da se ne opterećujete previše poslom i obavezama, nego nađite načina da se odmorite. Potrudite se da se posvetite kući i porodici sredinom nedelje. Tokom vikenda se bavite sportom. Ove nedelje bi najpametnije bilo da budete aktivni, ali i da se organizujete bolje na poslu.

Jarac

Pazite šta danas kupujete. Ne nervirajte se, nego se bolje organizujte. Lepo ste raspoloženi ove nedelje. Krajem nedelje se možete baviti sportom ili barem šetajte. Prijaće Vam bilo koja aktivnost. Nemojte samo odmarati i biti pasivni. Nervoza na poslu.

Vodolija

Napeti ste u ponedeljak i utorak. Ne brinite, sve će biti bolje od srede, ali nemojte preterivati sa trošenjem novca. Budite pozitivni i ne opterećujte se poslom. Od četvrtka ćete biti bolje raspoloženi i pričljiviji. Nemojte biti previše direktni prema drugima jer se možda nekome to neće svideti. Moguć kraći put u petak. Tokom vikenda provedite više vremena sa porodicom, kod kuće.

Ribe

Jako ćete biti nervozni početkom nedelje. Potrudite se da ne pokazujete svima neraspoloženje. Budite pozitivni koliko možete. Sredinom nedelje ćete biti preosetljivi, pa nemojte reagovati na sve što Vam neko kaže. Bolja energija dolazi tokom vikenda. Bićete komunikativniji i bolje raspoloženi. Svakako, iskoristite ovu nedelju za odmor i ulepšavanje, udovoljite sebi. Pazite kako trošite novac.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astroantares.

Izvor:MONDO

Autor: Jovana Vilimonović

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR