Nemoćna devojka snimila nasilnika i objavila na You Tube

0
645
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Nemoćna da spreči dalje maltertiranje 28-godišnjeg M.M. iz Kovilja, Bjanka Rac iz Ruskog Krstura snimila je njegove uznemirujuće telefonske pozive i objavila ih na internetu.

Printscreen: You tube

Ona kaže da je tražeći cimerku za život u Novom Sadu, naišla na tog momka iz Kovilja (ime poznato redakciji), a nakon što ga je odbila za mesto cimera, on je počeo neprestano da je zove, da joj preti, vređa je i psihički je maltretira.

Pozivi su neprestani od 24. aprila, a on je i danas svakodnevno zove sa raznih skrivenih brojeva i preti joj kako će je pronaći, kako će joj razbiti glavu, seksualno se iživljavati nad njom, poručujući joj usput kako Mađarima nije mesto u Srbiji. Bjanka za 021 kaže da zbog toga više ne ide na posao jer se boji i da je trenutno kod roditelja u Ruskom Krsturu.

Ova hrabra devojka je snimila sve razgovore, tačnije monologe dotičnog momka i postavila ih na Jutjubu. Za to je dobila veliku podršku ljudi koji snimak sada dele na društvenim mrežama, kao i raznim internet forumima.

Mada u prvom trenutku nije nasilnika prijavila policiji, ipak je otišla u Kać, gde je sačinjen zapisnik o prijemu krvične prijave. Kako joj je inspektor objasnio, oni sada nemaju dovoljno policajaca i nemaju koga da pošalju, poručivši joj da je sada red na Tužilaštvu da podnese zvaničnu krivičnu prijavu, a do tada joj jedino ostaje da čeka.

Bjanka se u razgovoru za 021 osvrnula i na slučaj Vladislave Červenko gde je Tužilaštvo podnelo optužnicu tek nakon što je Vladislava ubijena, i nada se da se isti slučaj neće ponoviti i njoj. Upravo zato je na vreme slučaj prijavila policiji, ali ističe da u njih nema poverenja i da je upravo zato i izašla u javnost sa svojom pričom.

„Pa iskreno možda će policija i uraditi nešto, ne kažem da će se baš potruditi, i ovako su jedva napisali zapisnik, ali od Tužilaštva ne očekujem baš ništa. Štaviše, očekujem da ći ja dobiti prijavu zbog toga što sam s ovim otišla u javnost, ali bolje da sam optužena nego mrtva“, kaže Bjanka i dodaje kako je ubrzo saznala da ona nije jedina žrtva ovog čoveka, jer su joj se javile brojne devojke koje su imale podjednako neprijatna iskustva sa njim.

„Dobila sam desetak poruka od devojaka sa istim iskustvom sa ovim čovekom. U jednoj piše: Ćao, videla sam tvoj video i setila sam se ovog lika. Kao klinka sam ga jednom prilikom upoznala, bili smo zajendo u društvu i mogli smo da poginemo jer smo drugarica i ja prokomentarisale neke momke. On je zbog toga poludeo, a vozio je i bio je baš pijan, okrenuo se da viče na nas i zamalo se nismo slupale. Lik je psiho, smarao me sve dok mu nisam rekla da sam se udala i da čekam dete. Pokušaj tako da ga se rešiš“, prepričava nam Bjanka.

Redakcija 021 je pokušala da stupi u kontakt sa M.M. ali se na brojeve mobilnih koje nam je prosledila Bjanka niko ne javlja. Na fiksni telefon se javila žena koja je samo rekla da M.M. ne živi više na toj adresi. (Gordana Ćosić – gocacosic@021.rs)

IZVOR:021

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR