Nokia muzej je otvoren, obiđite ga već sada!

0
843
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Autor: ,  

Krenite u obilazak virtuelnog muzeja jedne od najpoznatijih kompanija koja proizvodi mobilne telefone, mreže i opremu.

 

Nokia 5510,NokiaFoto: Promo.Nokia 5110 donela je revoluciju na tržištu mobilnih telefona!

 

Nokijin virtuelni muzej sadrži slike i opise svih telefona koje je kompanija proizvela do sada, datume najave, njihovog dolaska na tržište, kao i informacije o Nokia kompaniji, istorijat, razvoj i odluke koje su menjale kako kompaniju, tako i mobilnu industriju.

Muzej, odnosno neoficijelnu lokaciju na internetu, vodi grupa entuzijasta koja poziva vlasnike retkih i starih Nokia modela da joj pošalju svoje uređaje, kako bi prilikom pokretanja pravog muzeja u budućnosti, na raspolaganju imali što više eksponata.

Oni koji pošalju svoj Nokia telefon „Nokia Museum“ lokaciji dobiće doživotnu kartu za ulazak za sebe i članove porodice, plaketu-zahvalnicu i mogućnost da im ime stoji na ulazu u muzej, kao jedne od zaslužnih osoba za njegovo pokretanje.

Svet je nedavno protresla vest da se Nokia 3310 vraća sa PureView kamerom, a pisali smo vam i zabavne činjenice o najpopularnijem telefonu na svetu ikada – 3310. Zato, šta čekate, posetite Nokia museum i svoje impresije nam okačite i na Facebook strani!

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR