Ovde ima više para nego u budžetu Srbije! FOTO

0
804
NextWEB hosting
Pevačica sve iznenadila komentarom
NextWEB hosting

Pop pevačica Neda Ukraden je sinoć bila samo jedna od brojnih zvanica na proslavi povodom početka rada “Grand narodne televizije”. U jednom trenutku je i ona zapevala na bini, a pre toga je prokomentarisala:

 

 

–Ovde ima više para nego u budžetu Srbije!

Ne znamo samo da li je Neda mislila na samu “Grand produkciju” ili na stanje u buđelarima prisutnih zvezda i ljudi iz šoubiznisa.

Inače, sinoć je proslava izgledala više nego glamurozno u sali „Holivud“ na Ledinama. Domaćini su naravno bili direktor „Grand produkcije“ Saša Popović, folk diva Lepa Brena i njen suprug, bivši teniser Slobodan Boba Živojinović.

Popović je ukratko predstavio programsku šemu televizije koja od danas počinje da emituje program, a potom je usledila velika žurka, a na bini su pevali pored Brene, Nede Ukraden i Ana Bekuta, Aca Lukas, Snežana Đurišić, Darko Lazić, Jelena Kostov, Milica Todorović, Predrag Živković Tozovac, Aleksandra Prijović, Ljubomir Perućica i mnogi drugi.

 

Saša Popović: Pevači nisu ničije vlasništvo!

 

Direktor „Granda“ demantovao je neke navode da ova produkcija kupuje pevače. On je naveo da pevači nisu ničije vlasništvo i dodao da nema ništa protiv da svi oni koji izdaju pesme za „Grand“ gostuju u drugim emisijama.

Dara Bubamara predstavila novu frizuru i seksi dekolte!

 

Jedna od gošći Dara Bubamara na proslavi je predstavila novu frizuru, ali i provokativni dekolte. Njene bujne grudi pevačica je jedva uspela nekako da sačuva da ne ispadnu iz haljine.

Izvor;pulsoline.rs Milen Vesović – – Foto: Milen Vesović

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR