Pet prednosti malih grudi

0
NextWEB hosting

Autor: index.hr/ Foto:Profimedia.rs 22.04.2014. 24h.rs

Male grudi imaju veliku prednost u spavaćoj sobi. Veće grudi počinju da padaju tokom vremena, što je znak starenja.

Male grudi imaju dosta prednosti

Male grudi imaju dosta prednosti | Foto: Profimedia.

Drage devojke, koje nemate velike grudi, ne očajavajte. I male grudi imaju svojih prednosti.
1. Više užitka u krevetu
Male grudi imaju veliku prednost u spavaćoj sobi. Istraživači sa Univerziteta u Beču utvrdili su da su velike grudi 24 odsto manje osetljive, što znači više pokreta, osećaja i zabave za grudi sa manje masnog tkiva.
2. One čine da izgledaš mlađe
U mladim danima ta činjenica nije bila bitna, no u onim nešto starijim i mudrijim to bi moglo da bude nešto što se itekako ceni. Veće grudi počinju da padaju tokom vremena, što je očigledni znak starenja. Hm, čini se da stvari koje su bile mane u dvadesetima, kasnije postaju prednosti.
3. One privlače finansijski osigurane muškarce
Barem tako tvrdi jedno istraživanje, prema kojem velike grudi privlače uglavnom “loše” frajere. Drugo istraživanje, koje je ispitivalo vezu između seksizma kod muškaraca i veličine grudi, pokazalo je kako muškarci, koji velike grudi smatraju atraktivnijima, smatraju i kako su žene slabiji i potčinjeniji pol.
4. Čine vas zdravijima
Znate li da manje grudi mogu da budu od pomoći u prevenciji raka dojke? Kako prenosi portal “Your Tango”, mnogo je lakše napipati kvržicu na manjim grudima, zbog manje slojeva.
5. Leto je vaše vreme
Topliji meseci itekako pogoduju devojkama sa manjim grudima, jer im pristaju gotovo svi oblici gornjih delova kupaćih kostima.
Izvor:24h.rs

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

nine + 7 =