Pogledajte: Dženifer Lopez pokazala guzu u zanosnoj haljini na snimanju „Američkog idola“ (FOTO)

0
623
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Autor: Žena, Foto: Profimedia.rs 25.04.2014.

Dženifer Lopez (44) ima telo koje svakako zaslužuje zlato, a ona to i zna pa se na snimanju emisije „Američki Idol“ pojavila obučena u blistavu haljinu koja ističe njen najbolji adut – guzu. Ona je juče bila glavna zvezda večeri, u haljini kreatora Džordža Čakre koja ima provokativne providne delove sa strane, pa je bilo jasno da Džej Lo ne nosi gaćice.

Dženifer Lopez

Dženifer Lopez | Foto: Profimedia.rs

Haljinu je uparila sa prelepim cipelama boje kože, koje su dodatno istakle njen ten i istakle mišiće na listovima. Zbog njenih fantastičnih modnih odabira u poslednje vreme, već se priča o tome kako je „Američki Idol“ zapravo postalo njena lična modna pista.

 

Poznata pevačica je svoju kosu prošaranu prelepim zlatnim pramenovima ostavila puštenu, sa velikim, bujnim talasima, po uzoru na frizure koje viđamo na modnim revijama „Viktorijas sikreta“.

 

Dženifer, koja izgleda kao da stari unazad, je naglasila besprekorno lice i prirodno bronzani ten dodatno istakla svetlucavim bronzerom, koji je istakao njene jagodice i učinio da pevačica zaista blista od glave do pete, i to na dobar način.Velike veštačke trepavice i besprekoran osmeh su neizostavni.

 

 

Dženifer Lopez

Dženifer Lopez | Foto: Profimedia.rs

Inače, Džej Lo je nedavno pustila u prodaju svoj novi, osmi po redu, parfem pod nazivom „Blistajuća boginja“ („Glowing Goddess“). Na reklami za ovaj parfem pevačica se pojavljuje u istoj ovoj blistavoj haljini, koja se divno slaže uz bočicu.

 

Iako na reklamnim fotografijama njeno telo izgleda gotovo nestvarno dobro, Lopezova je ovim pojavljivanjem pokazala da njoj fotošop uopšte nije potreban, te da su to stvarno njene prirodne obline.

 

Pored toga što je deo „Američkog Idola“, Dženifer ima još dosta obaveza. Naime, njena osmi album bi trebalo da izađe 17. juna, a trebalo bi i da da glas jednom od likova u novom animiranom filmu „Drimvorksa“ koji će piblici biti predstavljen 26. novembra. U tom filmu, pod nazivom „Kuća“ („Home“), pored Džej Lo, glasove će dati i Rijana, Stiv Martin i Džim Parsons, prenosi Žena. 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR